29.08.17
15:39
Здравейте. Имам един проблем и той е, че винаги когато качвам мазнина тя се хвърля у бедрата. Сега що годе съм направил достатъчна мускулна маса по горната част на тялото която ми харесва, но проблема е че бълк-вах и бедрата надебеляха. Нека не ви лъжа де, винаги съм имам проблем с тях. Та въпроса ми е как да смъкна само мазнина на краката без да свалям много мускулна маса по горната част на тялото? Чувал съм, че ако правиш упражнения за крака няма да станат по слаби, а по големи, защото развиваш мускул. Аз точно обратното искам, слаби крака. Ето и размери
Гърди - 98см
талия - 84см
ханш - 101см
бедро - 61см
21 години, 71кг, 169см
Няма измислен начин да сваляш мазно от определено място освен липосукцията. Трябва да минеш на калориен дефицит за да отслабваш цялостно и трябва да продължаваш да тренираш силово и да ядеш достатъчно протеин за да запазиш съществуващите си мускули.
29.08.17
15:47
казано от Димо на 29.08.17, 15:42:
Няма измислен начин да сваляш мазно от определено място освен липосукцията. Трябва да минеш на калориен дефицит за да отслабваш цялостно и трябва да продължаваш да тренираш силово и да ядеш достатъчно протеин за да запазиш съществуващите си мускули.
не е обязателно 🙂...просто може да намали до минимум тренировките за крака и това е
29.08.17
16:02
Общо взето и аз се обединявам около мненията на Димо и Карбо. Просто краката няма да ги тренираш толкова, като същевременно следва да свалиш подкожната мазнина като цяло. В едим момент симетрията ще си дойде на мястото, когато пораснеш и на другите зони още повече, но по-чисто.
Иначе ако самият обем на краката те дразни, а не толкова, че не са ти симетрични спрямо останалата част от тялото, вече не знам какъв съвет да дам.
Според мен него го дразни мазното по краката му, не мускулите под него и само с нетрениране на краката едва ли ще му се стопи мазното от краката ако не е в дефицит.
Дай една- две снимки на текущото положение и няколко от интернета да видим какви крака или цялостна фигура имаш и искаш да имаш.
Мнението беше редактирано от Димо на 29.08.17 16:05.
29.08.17
16:07
То Димо и аз това казвам. Да свали подкожните мазнини, т.е. като цяло.
29.08.17
16:19
Има и още една идея - да направи торса достатъчно масивен, че да балансира визията си. 🙂
29.08.17
16:32
Ето снимка. Крайният резултат, който искам е да са тънки крака. Целта ми не е да са мускулести.
Мнението беше редактирано от Тони Пухлев на 29.08.17 16:33.
Човек, краката ти са доста мазни, отслабни цялостно и ще ти станат по- слаби и краката. И все пак на теб структурата ти е такава, предполагам че никога няма да имаш солетки за крака. (аз съм същия, но аз и не искам просто слаби крака на всяка цена )
29.08.17
16:45
казано от Димо на 29.08.17, 16:40:
Човек, краката ти са доста мазни, отслабни цялостно и ще ти станат по- слаби и краката. И все пак на теб структурата ти е такава, предполагам че никога няма да имаш солетки за крака. (аз съм същия, но аз и не искам просто слаби крака на всяка цена )
Разбрано, Мерси.