Съвети за хранителен режим

05.09.17
22:09

Здравейте,
искам да качвам мускулна маса, качествено, независимо от времето.Нямам време за диети по час, затова ще Ви помоля да ми изброите нещата, които трябва да ям.Накратко за мен-
177см, 65кг, 15 години, стаж във фитнеса-около 2 месеца, телесен тип-мезо-ектоморф. Преди фитнеса съм се занимавал сериозно с футбол около 6-7 години.Сметнах, че за да качвам трябва да приемам около 3000 калории(въглехидрати-50%-1500 калории, белтъчини- 30%-900 калории и мазнини-20%-600 калории).Но не знам колко са верни тези неща.Та ще ви помоля да ме посъветвате с кои храни да се храня и колко количество от тях на ден да ям.

Аз тренирам близо 7-8 месеца и не мога да качвам маса. Нямам хранителен режим. Насочил съм се към протеините, надявам се те да ми помогнат да качвам маса.

06.09.17
21:33

казано от Дани Йорданов на 05.09.17, 23:09:

Аз тренирам близо 7-8 месеца и не мога да качвам маса. Нямам хранителен режим. Насочил съм се към протеините, надявам се те да ми помогнат да качвам маса.

С тия лостове каква маса искаш да качиш? Ако искаш маса, влизай в залата. Там ще качиш дори и без протеин. 🙂

07.09.17
19:31

казано от Дани Йорданов на 05.09.17, 23:09:

Ако очакваш от протеин да качиш маса - никога няма да стане.

Протеина е хранителна добавка (ДОБАВКА). Използва се като допълнение към дневния ти прием на белтъчини. Маса се качва с тренировки и калориен излишък

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1