08.09.17
23:05
Преди да започна искам да се представя. Момче на 17 съм, скоро започнах да посещавам фитнес, но ако трябва да съм честен ми е трудно. Правя го, защото искам да спортувам и разбира се да развивам тялото си. Висок съм 1.80, тежа близо 73 килограма. Проблемът е там, че съм слаб в ръцете, а както казах фитнесът не ми е в кръвта. Не знам дали е заради упражненията, които правя (а да си кажа, не съм сигурен въобще дали ги правя правилно), или пък заради това, че не се храня както трябва, но искам да започна да бъда сериозен и да не изпитвам такива затруднения. Пиша тази тема, за да може някой, който е преминал през това да ми помогне с поне 1 съвет. Ще съм искрено благодарен.
08.09.17
23:27
Тренирай. Многоставни движения, тренировки за цялото тяло, правилна техника и тежко. Яж качествена храна, не яж боклуци и се въоръжи с търпение и постоянство и нещата ще станат.
12.09.17
16:06
Замислял ли си се за добавки? По принцип не е задължително, но ти дават някакъв стимул в началото. Дават ти и допълнителна енергия и сила в същото време, следователно може да са от полза в твоя случай. На доста хора им е трудно в началото да се стимулират, но повярвай в един момент вече ти става част от ежедневието. Успех и чакаме резултати след време.
Мнението беше редактирано от Ivelin Hristov на 12.09.17 16:09.