Рецепта за закуска с извара ( Въпрос )

Здравейте, искам да ви кажа моята идея за закуска с извара и Вие да ми кажете дали е добре според вас.

200гр. Извара
2-3 варени настъргани яйца
70-80гр. овесени ядки
1 банан
вода или прясно мляко зависи

П.С Всичко това смесено и разбито в блендъра.

09.09.17
15:20

Какво точно питаш? Дали е добре като съотношение на макронутриенти (вероятно да), дали е вкусно (вероятно не) или е добре да го ядеш сутрин (пак не)?

Закуска - 2 лъжици мед + 50г орехо + 100г овес + доза протеин + 100-200 мл прясно мляко - всичкото в блендъра - хем вкусно, хем богато на протеини.

казано от Boby_ на 09.09.17, 15:20:

Какво точно питаш? Дали е добре като съотношение на макронутриенти (вероятно да), дали е вкусно (вероятно не) или е добре да го ядеш сутрин (пак не)?

Защо да не е добре  + доза протеин отделно дай ми мнението поне

казано от Светослав Захариев на 09.09.17, 15:28:

Закуска - 2 лъжици мед + 50г орехо + 100г овес + доза протеин + 100-200 мл прясно мляко - всичкото в блендъра - хем вкусно, хем богато на протеини.

Имаш в предвид това всичкото заедно с извара или без? И да протеин 1 доза ще си пия разбира се, просто не го споменах.

казано от Boby_ на 09.09.17, 15:20:

Идеята ми е да кача КГ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1