13.09.17
11:29
Здравейте на всички ще ви разкажа моята история която ме измъчва от 2 месеца и половина насам надявам се да ми помогнете всичко стана 1 седмица преди да завършим училище пуших трева и след около 40 минути ми стана лошо исъхна ми устата започна силно сърцебиене топка на корема и неможех да седя на едно място извикаха линейка майка ми дойде с мен лежах 2 дена в болница и ме исписаха иследвания сичко добре след 2 дена пак ми прилоша ходихме до бърза помощ от там пак ми взеха кръв иследвания след час излезнаха и сичко беше във норма и казаха че ми няма нищо след няколко дена пак така ходих при личната измери ми кръвно 140/80 което за мен е доста високо испрати ни при кардиолог гледа ме на ехограф каза че нищо ми няма там ми измериха кръвното беше 150/90 виеше ми се свят мислих че ще умра ще получа инсулт инфаркт исписами резкю пастили на билкова основа каза че съм се стреснал и съм дигал кръвно от това но след няколко дена пак така сърцебиене прилошаване но тоя път не ми беше суха устата прилоша ми за секудни ходих къдели не пак за иследвания нищо ми няма ендокринолог кардиолог пак друг после децката полилоиника и там да ме видат кардиограми сичко е добре и най на края личната ми ме прати при психиатър ходих обесних му на човека как стоят нещата и ми исписа серопрам и ксанакс кръвното ми е в норма вече 120/65,125/70 каза ми че съм имал паник атаки гледах във интернет четох форуми и същите симптоми като моите вече нямам паник атаки за сега заради лекарствата но ме е страх че ще ми се случи нещо и най гадно преди месец точно ден преди да отида на психиатър почина един наш близък от инфаркт мисля че беше човека си е бил сърдечно болен но и мен ме е страх че ще получа страх ме е от гробища дори като видя некролог някъде пък то е пълно с такива като чуя някоя лоша новина страх ме е че като съм в кола или автобус ше стане катастрофа и ще умра много млади си отидоха така страх ме е от болести напоследък много ми се насабра моля помогнете ми незнам какво да правя..
Темата беше редактирана от Yusuf Ismail на 13.09.17 12:17.
Нищо ти няма филмирал си се доста и от там ти идват всички проблеми . До сега няма умрял от марихуана . Симтомите са нормални пресъхнало гърло , световъртеж , повръщане , халюцинации , сърцебиене и паника , просто си препушил . Ще ти дам съвет да не взимаш никакви лекарства и излишно да си тровиш здравето с тях просто си изкарай филма от главата от аспирин са умряли повече хора 🙂
13.09.17
13:14
...просто си изкарай филма от главата от аспирин са умряли повече хора
Това не е толкова лесно за съжаление. Имам приятел, който прекара близо 2 години борейки се с паник атаки и нещата са точно както ги описва авторът на темата - постоянен страх от всичко, а при наличието на пристъп моят приятел буквално все едно умираше. Не можеше да диша, започваше да се гърчи и прочие. И всички лекари му казваха, че е напълно здрав. Всичко беше в главата му.
Все пак успя да се оправи и в момента е напълно окей. С професионална помощ - редовно ходене на психиатър и медикаментозно лечение.
Това е и моят съвет. По възможност потърси професионална помощ, понеже тук във форума може да получиш съчувствие и мнения за това как трябва и как не трябва да мислиш, но това едва ли ще помогне особено.
13.09.17
13:53
Ходя на психиатър пия антидепреданти но някак си страховете остават антидепресантите само подтискат физическите симптоми незнам как ще се излекувам страх ме е апсолютно от всичко лошо което може да ми се случи особенно ако чуя нещо лошо по новиноте и настръхвам мисля си че и на мен ще се случи страх ме е от катастрофи от убийства и всякакви такива отначало неможех да спя треперих бях като парализиран дтрах ме е дс не получа кръвоизлив в мозъка инфарлт инсулт ракови заболявания от всякакви болести
Мнението беше редактирано от Yusuf Ismail на 13.09.17 13:58.
Ходя на психиатър пия антидепреданти но някак си страховете остават антидепресантите само подтискат физическите симптоми незнам как ще се излекувам страх ме е апсолютно от всичко лошо което може да ми се случи особенно ако чуя нещо лошо по новиноте и настръхвам мисля си че и на мен ще се случи страх ме е от катастрофи от убийства и всякакви такива отначало неможех да спя треперих бях като парализиран дтрах ме е дс не получа кръвоизлив в мозъка инфарлт инсулт ракови заболявания от всякакви болести
Ще ти дам съвет които ще е в разрез с това което ще ти каже доктора (съвет не означава заповед и това че трябва да го изпълниш на 100% (съветите ти ги давам така да кажем от богат опит в сверата на забранените неща)) 1 Застани пред огледалото погледни се и кажи абе мам*а му аз мъж ли съм или пикьо , после забери 2 приятели изляз и се напии купонясваи “удари нещо женско” просто трябва да правиш различни и разнообразни неща колкото се може по-често . Добре е да се често с приятели на вън , разходки , купони и всякакви развлечения които да те карат лека полека с всяка изминала седмица малко по-малко да заемат съзнанието ти вместо да мислиш постояно за проблема и така с времето ще отшуми и ще го забравиш . Но както винаги първата крачка е най-трудна УСПЕХ !
Мнението беше редактирано от Miroslav на 13.09.17 14:34.
13.09.17
14:24
Мнението на Тихомир мисля, че изчерпва темата.
Да се пише без пунктуация, обаче, не съм съгласен.
Едната тема я затворих точно по тази причина.
Тук уважаваме българския език.