Сваляне с минимална загуба на ММ

13.09.17
17:57

Здравейте приятели.
Имам нужда от съвет, скоро почвам нова работа на 12 часа която се състои главно в движение много движение.
Бихте ли ми препоръчали добавка за сваляне и как да минимализирам загубата на ММ. Имам и в предвид 20% калорииен дефицит за които може и да е по малък понеже движението е много. Както и как да ускоря възтановяването на организма в случай че работя без почивка продължително.

13.09.17
19:05

Даниииии!!!

За възстановяване не съм човекът, който да ти обяснява, то и за свалянето може би също, въпреки че имам опит в това. Последните ми извращения с храната показаха, че ако си следиш достатъчен прием на протеин от храната и все пак имаш умерено натоварване (което ти вероятно ще имаш на работа), всичко ще е ок. И предвид натоварването, бих препоръчвала да не режеш въглехидратите прекалено, защото ще ти е мноооого тегаво. Иначе, разнообразна храна и си пич.

Надявам се да получиш и по-конкретни отговори за възстановяването.

Успех!

Carbohydrate

13.09.17
19:43

Ако не си спортувал и нямаш кой знае какви мускули, то минаваш в друга графа, в която няма от какво да се страхуваш. Има само няколко неща за спазване.
Повече протеини, за сметка на мазнини и както горе написаха, да имаш въглехидрат във всяко ядене (ориз, картофи, макарони пълнозърнести, трици). Както и чести хранения.

14.09.17
17:41

Мускулната маса ще я загубиш, ако започнеш да прилагаш митове като “повече повторения за релеф”.
Трябва да се опитваш да запазиш силата на упражненията, дори да се наложи да намалиш повторенията. Така казваш на мускула, че той е нужен, а тялото ще изгори мазнините, а не мускула.

Не ти препоръчвам да правиш и кардио, щом казваш че си активен.

14.09.17
20:11

казано от Дани Маринов на 13.09.17, 17:57:

Здравейте приятели.
Имам нужда от съвет, скоро почвам нова работа на 12 часа която се състои главно в движение много движение.
Бихте ли ми препоръчали добавка за сваляне и как да минимализирам загубата на ММ. ...

Каква добавка и защо? Ти от самото това “много движение” ще свалиш повече от каквато и да било добавка. По-скоро ще ти трябва добавка или диета за запазване на мускулната маса от стопяване и разграждане в резултат на новата ти работа.

15.09.17
17:40

казано от Миро на 14.09.17, 20:11:

казано от Дани Маринов на 13.09.17, 17:57:

Здравейте приятели.
Бихте ли ми препоръчали добавка за сваляне и как да минимализирам загубата на ММ. ...

Каква добавка и защо? Ти от самото това “много движение” ще свалиш повече от каквато и да било добавка. По-скоро ще ти трябва добавка или диета за запазване на мускулната маса от стопяване и разграждане в резултат на новата ти работа.

Няма добавки за запазване на мускулната маса. Просто трябва да опита да запази силата

16.09.17
11:34

Добре разбрах. Само за въстановяване не разбрах  ще работя 15 дни без почивка по 12 часа мисля да ставам в 05.30 и лягам в 22.30/23.00
Знам че ще е тежко особено докато свикна. Въпросът ми е с какво мога да помогна на тялото си да се възтанови максимално за да издържа повече. Понеже всички знаем че се трупа умората а аз именно с нея искам да се боря. Очаквам вашите съвети и препоръки.

Bart Simpson

16.09.17
12:52

Тялото се възстановява със здрав сън,храна и спокойствие.
За другите тела не знам, но моето така се възстановява.
Едит:
Иначе магнезия помага за цялостно възстановяване.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.09.17 12:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1