15.09.17
01:56
Здравейте, казвам се Кристиян на 17 години съм, 173см, 65кг и ходя на фитнес от малко повече от половин година. Много съм доволен от резултатите до момента, махна се доста мазнина от бедрата причинена от десетки часове пред компютъра и като цяло тялото ми се оформи доста добре. Храня с повече месо, яйца, зеленчуци и плодове но всеки друг ден ям и каквото майка ми сготви и понякога не е най-богатата на протеин храна, и си мисля че не си набавям нужното и заради това не качвам и стоя на 65кг от 3 месеца. Протеина ще ми помогне ли в тази ситуация или вместо него да наблягам на още повече яйца, зеленчуци и плодове?
Изчетох подобни теми, но не можах да си отговоря сам.
Говоря за този протеин, видях че има добри отзиви и че е препоръчан и тук във форума.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимКачествената протеинова пудра е сравнително сериозно перо в бюджета на един тийнейджър. Ако с него искаш да компенсираш недостига на примерно 50гр белтъчини, месечният ти разход може да провокира спора с родителите това химия ли е и дали ти трябва... Разбира се, че можеш да си вземеш пудра, но личното ми мнение е, че на собствено тегло от 65 кг не би трябвало да е особено трудно да закърпиш менюто с нужните белтъчини, без пудра, както и самият ти отбеляза. Ако финансовата страна и факторът родители не са проблем, вземи си протеин, ще те улесни, разбира се.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.09.17 07:49.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече