Нови въпроси

16.09.17
00:46

Значи понеже моето желание е да чистя реших да си пресметна калориите и нещо не мога да схвана.Та ето малка статистика за мен.
Години:16
Височина:1,80
Тегло:77 кг.
Ръка:37 Леко изчистени са и двете но трябва още както и ханша и талията които не съм ги мерил и в момента не мога да кажа колко са.
А както казвах изчислих си калориите предполагам правилно. :(
Протеин: 146 грама
Мазнини:68 грама (тука нещо не ми се връзва поне аз мисля,че би трябвало да са малко повече)
Въглехидрати:292 грама(тука съвсеееем не ми се връзва)
fiber-предполагам фибри 25-34 грама
И като съберем всичко това се получават 2361 калории с точност.Но има нещо което не мога да схвана в случая.
(Тези калории се основават на вашето лично TDEE, което е изчислено на 2778 от IIFYM Calculator, минус процента, който сте избрали като дефицит на загуба на мазнини. Яжте по-малко от този номер и изгаряте телесните мазнини за гориво. Яжте повече и ще съхранявате телесните мазнини за гориво за по-късна дата. Доста просто, нали?)

Явно или не мога да схвана тази част или съм наистина МЕГА ПРОСТ!!!Благодаря предварително ако някой помогне.

16.09.17
09:54

Това са калориите, на които си в калориен дефицит. Ти си избрал колко % да сваляш предполагам на ABS калкулатора?

16.09.17
11:15

казано от Валери Гочев на 16.09.17, 09:54:

Това са калориите, на които си в калориен дефицит. Ти си избрал колко % да сваляш предполагам на ABS калкулатора?

От тук https://www.iifym.com/ ги сметнах.Иначе не пресмятам колко ям на ден,но ям повече от колкото преди и пак отслабвам,по 3,4 пъти си хапвам наблягам на мляко,месо(всякакво),яйца,плодове(основно банани иии много рядко диня или праскови),тестени сравнително рядко хапвам,варива пържено избягвам.Тренировките обаче не знам правя си ги,но мине ли половин или един час болката в определените мускулни групи изчезва,изключение правят ръцете(от време на време),гърба и корема който едва от няколко дни тренирам.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1