18.09.17
10:47
Здравейте приятели !
Преди седмица си взех тези добавки :
https://shop.bb-team.org/scitec-100-creatine?sku=1799
https://shop.bb-team.org/pure-nutrition-l-carnitine-1000?sku=2461
Висок съм 183см 108кг .
Целта ми е да сваля поне до 100кг(преди 5 месеца бях 124) . Искам да обърна мазнините в сила и енергия . Тренирам 5-6 пъти седмично с 2 дни кардио . Фитнес 4-5 дни седмично 2-3 дни кардио .Работата ми е доста интензивна на крак с много движение (тичане по стапала, етажи..екстракция за трибулу)с . Искам да попитам как да приемам креатина и л-карнитин заедно ?
Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.09.17 22:45.
18.09.17
10:57
Искам да обърна мазнините в сила и мускул
Не мисля, че има компетентен човек във форума, а и въобще по света, който да ти каже, как мазнината да бъде обърната в мускул :-) Виж, ако въпросът ти бе: “как да сваля мазнините, като отделно от това покача силата и мускулната маса, т.е. активното тегло” ........ тогава биха ти отговорили доста хора. Има и много теми по въпроса, писани в сайта.
Мнението беше редактирано от Деян на 18.09.17 10:57.
18.09.17
11:46
Искам да обърна мазнините в сила и мускул
Виж, ако въпросът ти бе: “как да сваля мазнините, като отделно от това покача силата и мускулната маса, т.е. активното тегло” ........ тогава биха ти отговорили доста хора. Има и много теми по въпроса, писани в сайта.
Поравил съм се. Въпросът ми е и за добавките . Изчетох доста теми ,но искам да знам как да приемам комбинацията от л-карнитин и креатин ?
По принцип, на всяка опаковка пише как и по колко се приема.
Иначе, креатина се пие по 5 г на ден, когато ти е удобно. Л-карнитина може и да ти помогне, може и да не ти повлияе никак.
Мазнини се топят с калориен дефицит, мускули и сила се правят с тренировки.
Мнението беше редактирано от Димо на 18.09.17 12:20.
18.09.17
14:13
Тренирах 3-4 месеца за тонус , защото се готвех за нещо по-сериозно. След това 3 месеца за сила (супер серии) . Свалих 16 кг през това време . Изчислил съм си КБ и от два месеца не мърдам килограмите . Свалям талия ,ханш ,бедра ,но не и килограмите . Затова реших да закупя тези добавки . На кутията на креатина пише 1/3 от телесното ми тегло . Тоест 3.6 гр.