Тренировъчен и хранителен режим.

Здравейте! Момиче съм на 19 години. Висока 59см и тежка 53кг. Преместих се в друга държава и от тогава много се застоях вкъщи и в резултат на това започнах много бързо да качвам килограми. Искам съвет за подходящ тренировъчен и хранителен режим. Първо искам да сваля не нужните мазнини и след това да започна да стягам всички части от тялото ми. Моля за тренировъчни режими във ФИТНЕС! За хранителният режим искам да допълня не ям: БОБ, БРОКОЛИ И ГЪБИ. Може да се каже, че имам лек проблем със сладкото. Моля, хора които разбират от това да ме светнат и да ми помогнат колкото се може повече, защото наистина не съм много ясно с тези неща. Благодаря Ви предварително! Ако е нужно, съм готова да прикача и снимка, за да се придобие по-ясна представа!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1