22.09.17
13:03
Здравейте , имам въпрос относно хранителния си режим (ако може така да се нарече). Та въпроса ми е относно съотношението между въглехидрати и протеини , закусвам 5 с.п лъжици овес с 5 белтъка , след 2 часа ям пилешко с ориз и отново 3 белтъка , след това приемам доза протеин и креатин и тренирам , след тренировка 2-3 лъжици мед отново вземам дозите си и по-късно хапвам пилешко с ориз и 3 белтъка отново , вечерята ми е 100г извара с 1 кофичка кисело мляко. Та притеснява ме , че приемам повече протеин отколкото въглехидрат и не знам дали това би ми попречило да покача ММ. Пилешкото което приемам за деня е 500г сурово , което го разделям на 2 ядения , а ориза ми е 1 чаша , която след като го сваря го разпределям на 2-3 порции ( знам , че сигурно ще кажете , че е малко. ) за това се нуждая от съвет да увелича ли въглехидратите? Да започна да приемам по 2 чаши и отново да ги разпределям на 3 порции? Да поясня , целта ми е да покачвам мускулна маса (но чисто) и да си изкарам пресата .Висок съм 1,93 , 80 кг (между екто и мезоморф съм , поне така се определям , тъй като имам мазен корем , а навсякъде другъде съм слаб). Кардио не правя , отново за да не изгубя ММ или да попреча на изграждането на такава.