успокойте ме направих си малко по дълга почивка

16.07.05
12:03

здравейте искам да ви питам вече втора седмица не съм тренирала а другата се очертава да съм на море дали ще се отрази пагубна на фигурата дали ще се отпусна много се притеснявам но просто наистина така се случи че нямах възможност кажете ми колко време долу горе тялото се нуждае от почивка и т.н благодаря ви

16.07.05
14:47

Няма да ти се отрази пагубно ;)

16.07.05
15:32

[quote author=”Петко К”]Няма да ти се отрази пагубно ;)

Само полека с храната :P

16.07.05
17:03

Сериозни резултати идват и със сериозна почивка! До месец, може да се кара ей така! Качествена храна - месце, саладка, миди, рапани - ох леле, кво те чака на морето :)
И толкоз, по-спокойно! :)
:)

16.07.05
17:55

Според мен почивка която надминава 10 дена е излишна. По скоро си търсиш оправдание за това че не си тренирала :) Определено ще загубиш форма, не че е фатално но както и да го погледнеш това не е крачка напред в тренировките ти.

16.07.05
19:48

Нема се плашиш аз вече месец и нещо не сам стапвал в фитнеса.И нищо ми няма нито формата се е изгубила.е силата пада малко но пак хода почти през ден на лостове и омпенсирам :lol:

16.07.05
20:59

благодаря ви донякъде се успокоих но ще все пак ще правя лицеви упори на плажа шоу да става но щом се върна се захващам пак аз съм тъпа и упорита

16.07.05
21:13

[quote author=“kaloian.georgiev”]Според мен почивка която надминава 10 дена е излишна. По скоро си търсиш оправдание за това че не си тренирала :) Определено ще загубиш форма, не че е фатално но както и да го погледнеш това не е крачка напред в тренировките ти.

Ами и според мен повече от 2 седмици е излишна почивка, но за 1 месец няма да се загуби много форма.

19.07.05
23:39

[quote author=“milkona”]благодаря ви донякъде се успокоих но ще все пак ще правя лицеви упори на плажа шоу да става но щом се върна се захващам пак аз съм тъпа и упорита

купи си дълбели (5-10кг) и ги слагай в багажа, тъкмо ще ми кажеш колко струват ;)

поне аз така ще направя като тръгна за морето

20.07.05
10:32

Абе няма нужда да се вманиачавате. За 1 - 2 седмици на морето нищо няма да ви стане, ако не тренирате. Плувайте, това ви е достатъчно. И се забавлявайте :) И се радвайте, че може да си позволите да ходите на море, защото аз трета година вече не мога да отида :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1