03.10.17
09:24
Здравйте от дълго време играя баскетбол и преди двегодини си контузих кръста при което почна една непрекъсната болка във долната лява част на кръста ми която понякога обхващаше левия ми крак до глезена опасенията ми бяха прискрипан нерв ходих на лекар и без дори да ме прегледа ме пита само какво ме боли и ми предписа някакви скъпи лекарства които не ми бяха по бюджета тогава пренебрегнах болката и след време изглежда отихна и даже забравих но на скоро играх по агресивна игра на баскет и се усуках по сериозно и ме сряза болка почваща от седалището коята беше толкова силна че неможех да си движа левия крак успях да се прибера и продължение на седмица болката бе силна едвам качвах стълбите до вкъщи изглежда отихна малко но при натоварване ме срязва и ме обездвижва но сега се яви още един проблем една сутрин станах със болки във вътрешната областа на бедрата когато са във застой не ме болят но изглежда при опредвлени движения болката е непоносима като например си вдигна кракът нямам много време да отида на лекар и ако някой е имал подобен проблемм да сподели
Темата беше редактирана от Дончо Димитров на 03.10.17 09:30.