Изчистване от мазнини на долната част на корема

12.10.17
12:18

Здравейте,
Аз съм Крис, 22годишен, 183см, 79кг и 10 години активно съм спортувал тенис, а от 2 години вече тренирам само в залата. Обаче от 6-7 месеца усещам натрупване на мазнина и съответно изчезване на двойката плочки в долната част на корема въпреки активния начин на живот. Бих искал някакви съвети за изчистване на долната област на корема. Какви мерки според Вас са най-добри: повече кардио (скачане на въже, бягане, колело) и съвети за хранителен режим?
Не съм използвал никакви хранителни добавки и не съм запознат с използването им. Предполагам една от опциите е да започне да се приема Л-Карнитин.

Благодаря Ви предварително за отделеното време !

Поздрави,
Крис

Темата беше редактирана от Крис Нейков на 12.10.17 12:38.

Здравей, Крис,
Би ли споделил тренировъчната ти програма?
Подбери упражнения за коремната област, които натоварват приоритетно долната част и съчетавай с бягане.

Здравей!

Трудно ще направиш така, че да чистиш само от едно конкретно място. Започне ли този процес, ще наблюдаваш и в други зони от тялото си, но едва ли би било проблем.

Конкретно на въпроса ти: най-логично е да подходиш с промяна в хранителния режим, след като казваш, че си доста активен. Ако качваш тегло, значи усвояваш повече калории от изразходваните.
Опитай да намалиш калорийния прием леко и се наблюдавай, но все пак сподели как се храниш, за да имаме представа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1