Л-карнитин или фет бърнър

13.10.17
21:25

Здравейте! Момиче съм на 18 години, не съм с наднормено тегло но желая да намаля процента на мазнините затова се спрях на няколко продукта. Тъй като не разбирам много много от тези неща ще ви помоля да дадете мнение.
1.NUTRICORE 1000 L-Carnitine -683mg
2.DYMATIZE Acetyl L-Carnitine -500mg
3.DYMATIZE L-Carnitine Xtreme-500mg
4.SCITEC Carni-X 500 mg.
5.SCITEC Perfect Fatloss термогенен фет бърнър
6.PROTEIN.BUZZ Thermo Storm
7.MUSCLETECH Hydroxycut Pro

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Деян

13.10.17
21:58

Ако няма да спортуваш сериозно, фет бърнари от изброените няма да ти трябват, още повече, че тези посочените са и термогенни, а не липотропни. Термогенните имат и повече странични ефекти и не на всеки понасят. За ел-карнитина мненията са, че ацетиловия е по-добър. Т.е. като посочения от теб на Диматайз. Пих такъв, комбинирано даже с CLA /липотропен бърнар/ и при мен резултата бе нула. Но и аз почти не правих кардио тренировки или силови такива, от които здраво да се изпотя. Та ти си преценявай, но без спорт, ефекта според мен няма да е налице.

13.10.17
22:19

Правя кардио тренировки почти всеки ден- ходя да тичам, в почивните дни ходя на танци, а когато нямам време да отида на фитнес скачам на въже вкъщи. Също така ги комбинирам с различни упражнения, но най-вече със собствено тегло.

Bart Simpson

14.10.17
01:02

Ако си от СФ,  сигурно си някъде в центъра, там таваните са високи 😁

14.10.17
09:21

Не съвсем по темата и каквото очакваш да чуеш, но: алата-балата са фет бърнърите и л-карнитините. Прочети как да си сметнеш калорийния баланс, колко дефицит да си сложиш и почвай да смяташ калории, настрой се че ще си промениш хранителните навици за години и години напред, така се отслабва, магически хапчета няма. Или поне не са легални.

14.10.17
09:27

казано от krisi579 на 13.10.17, 22:19:

а когато нямам време да отида на фитнес скачам на въже вкъщи. .

Съседите ти отдолу те обичат сигурно.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1