17.07.05
02:08
Често съм се питал,дали ако направя една тренировка и след кратка почивка от 1 -2 часа ,дали няма да се отрази зле - първо на времето необходимо за възстановяване и дали ще изразходя много калорий,които ще подтикнат организма да се възползва от аминокиселините или в най-лошия случай от мускулите .
Пиша това само да споделим ,защото много от нас често им се рита за удоволствие :wink:
Абе полезно и вредно незнам... В смисъл надали ще се счупиш. Но определено, не може даразчиташ на максимален резултат по този начин, според мен.
Зависи от качеството на тренировката и това колко бързо се възтановяваш.Опитай един път ако чувстваш,че не можеш да издържиш няма да го правиш повече. :wink:
17.07.05
18:56
ами аз ,не че се чувствам зле,но понякога си мисля че всичко е отишло на вятъра :wink: :wink:
[quote author=“introducer”]ами аз ,не че се чувствам зле,но понякога си мисля че всичко е отишло на вятъра :wink: :wink:
Много е възможно да чувстваш правилно. :wink: В същност, мисля си че не са много хората, които биха постигали резултати, най-вече за маса, като джиткат мачле след трен. в залата.
Преценяй си... Ако можеш просто си играй мача, а друг ден в залата или нещо такова, по-добре ще е отколкото 2-те наведнъж.