17.10.17
10:34
Много отдавна имах дневник тук, който се е затрил, както и профила ми.
Участието на BBteam на едно Маркетин обучението ме подтикна отново да си направя такъв 🙂
Презентацията беше готина, в нея се говори за това, че много хора имат проблемът, че започват пътя към трансформацията си всяка година наново, защото не знаят как да превърнат “диетите и режимите” в част от живота си.
Почти 10 години започвах и спирах. Тренирах няколко месеца и после още толкова си връщах килограмите и водех заседял начин на живот...
Трябваше да намеря моя начин, затова опитах няколко пъти с фитнес, йога, зумба и какво ли не.
За храненето се отнася същото. Бях и вегетарианка, опитах всякаквите диети и пак нетрайни резултати.
Успях най-после да открия кои са моите тренировки и моето хранене.
Продължавам да надграждам и да оптимизирам 🙂, разбира се, защото не съм постигнала целите си.
За мен е важно тренировките да са кратки и ефективни и да не заемат голяма част от времето ми, затова тренирам у дома. Спестявам си пътят до спортен център. От хората съм, които нямат нужда да са в група или в зала, за да се мотивират да правят нещо. Имам достатъчно дълъг опит, за да знам, че правя дадено упражнение правилно и не си вредя и използвам пълния потенциал.
Тренирам по 4-5 дни в седмицата между 20 и 40 минути. В различните дни наблягам на различни мускулни групи. Правя и табата/кардио тренировки. Следвам различни спортни канали в ютюб, в които често се публикуват видеа с тренировки. Обичам разнообразието и не повтарям тренировка, освен, ако не съм супер резултат след нея.
Физическата активност е част от живота ми и вече близо две години нямам прекъсване. Може да се е случвало да разредя броя на тренировките, но не ги спирам напълно.
Старая се да се храня възможно най-здравословно според моите си разбирания 🙂
Ям месо 🙂 От месец правя “фастинг” - храня се в между 12 на обяд и 22 вечерта. Преди това не можех без закуска, но сега се чувствам по-добре. Целта ми е да направя прозорецът от 10 часа на 8, но не бързам. Сутрин съм си гладна. Сигурно трябва да увелича порциите и изобщо да почна да броя калории.
Ограничила съм млечните. Кафето си го пия с кокосово мляко. Крема сирената са заменени с вегански пастети.
Ограничила съм брашното, хляба, въглехидрите...
Работя от вкъщи, затова имам възможност да си приготвям сама храната, което е супер плюс.
Какво целя?
1. Още по-ефективни тренировки. Да стана по-силна и издръжлива. Да добавя и тежести, освен собственото тегло. Да намаля мазнините и да кача мускулна маса.
2. Да изчистя повече храненето. Да съм по-организирана в приготвяне и планиране, защото това са неща, които ме подхлъзват.
Тренировка днес:
Кардио в три кръга с по 4 упражнения в кръг. Всеки кръг се повтаря по два пъти, а самите упражнения са по 40 секунди всяко 🙂
Днес заминавам в Италия за няколко дни и там тренировките ще бъдат предимно ходене пеша 🙂 Храненето ще включва сладолед и сирена, в модерирани количества 🙂
Като се върна ще продължа с дневника и ще се радвам да обменим опит със сродни души
22.10.17
16:56
От поне две години имам периодични проблеми със стомаха - нещо като рефлукс, гадене, които периодично се проявяват. Не съм си правила гастроскопия. Само пиех предписани лекарства, а последните пъти като се появеше не си правех труда да ходя и на лекар, ами пиех по седмица омепразол и ми минаваше за няколко месеца.
Преди месец бях на изследване и се установи наличие на Хеликобактер, което е бактерия, хивееща в стомаха и причинител на гастрити, язви и други.
Предписаха ми режим на хранене, който изключва брашнно, шоколад, млечни, алкохол, някои плодове.
Ще се опитам максимално да се придържам към него.
Установила съм, че за да не се подхлъзвам е важно да имам достатъчно качествена храна и ако излизам да се погрижа предварително за това. Старая се да не пазарувам глупости за вкъщи, но когато ми дойдат гости или ми подарят бонбони, шоколади... трябва устоявам на изкушението.
Прибрах се от почивка вчера късно вечерта. В Италия не съм се придържала към режим. Сменихме четири града за 4 дни и навсякъде имаше закуска, а тя всеки път беше кроасан и кафе... 🙂
Не ми се вярва италианците да закусват кроасани всяка сутрин и да са слаби 🙂
Храната днес:
кафе с кокосово мляко
10:30 Закусвах нещо като миш маш - лук, чушки, яйца; таратор, маслини;
200гр. помело
200гр. пъстърва, 2 лъжици веган пастет, 2 филии бонус, сусамов тахан с мед
за вечеря - свинско, салата
Присви ме корема от хляб и ми се случва не за пръв път, но не всеки път. Има нещо, което не ми понася. Повече няма да го ям.
В позволените храни са ми ръж, овесени ядки. Мисля да намеря рецепта и сама да си приготвя хляб.
Ако някой си прави протеинов хляб, ще се радвам да споделите рецепра.
Днес имам изпит и няма да успея да отделя време за тренировка.
Едната снимка е на закуската от днес.
Другата снимка е също на закуска/обяд, които обичам да си приготвям:
палачинка от 1 яйце, лъжица пълнозърнесто ръжено брашно и оризово мляко, намазана с вегански пастет и бекон. Изяхдам по две такива и се старая да добавя някой зеленчук.
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 22.10.17 16:58.
23.10.17
17:23
🙂
Навън е мрачно, но не ми влияе потискащо.
Храната днес:
кафе с три сметанки
три яйца и домат
телешко кюфте, зеле и моркови, леща
оризовки с веган пастет и орехи
вечерята ще е пак зеле и моркови, маслини, орехи и някакво месо ще си приготвя или поръчам, кокос 🙂
Тренировка:
добавих две гири по 2кг. където можеше в упражненията и после правих още 10 минути кардио.
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 23.10.17 18:13.
24.10.17
13:27
Вчера хапнах парче швейцарски шоколад, подарен от близка приятелка и лъжица сусамов тахан, фъстъчено масло и кокосови стърготини.
Не съм пила алкохол от два дни, което е постижение за мен.
По принцип, всяка вечер пия по 1-2 бири или вино, или и двете...
Минавам на пост до Коледа, но не религиозен, а моя версия - без сладко, млечни, алкохол.
Ще има прегрешения, знам го, но ще са малък процент от общия прием.
Поръчала съм си везна, за да си следя калорийния прием.
Мисля да започна с 1700кал. на ден.
Изчислявах на различни калкулатори и на всякъде се получават различни калории за поддържане. Бях ги написала тук, но докато си публикувам поста, той се затри. Тъпо...
Закуска - 11:00
яйца, чушки, лук; 2 с.л. веган пастет, зелева салата
шепа орехи, сусамов тахан, 1/4 помело
Вечерята ще е 200 гр. мусака, зелена салата, маслини, таратор
Ще забъркам и едни полезни бонбони с бадеми, масло, кокосови стърготини, мед и тахан.
Тренировка за крака и дупе
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 24.10.17 16:46.
25.10.17
11:39
🙂
Вчера трети ден без алкохол, което е уау като се има предвид, че ми е и трети ден на гости и срещи с приятели.
Вчера гледах едно клипче за фастинга 16/8. Почвали сме да горими от мазнините след 12тия час, а аз го правя 14/10. Не е лесно да го стигна това 16/8, но ще стане 😄 Вечерята вчера беше в 21 часа. Още не съм закусвала, но тренирах и си пих хомеопатиите и другите неща.
До сега не съм опитвала лечение с хомеопатия. Много хора й се подиграват, а на мен ми се струва трудно да пиеш капки 2-3 месеца всеки ден, но реших да се доверя. По-добър вариант е да я пия и да се излекувам, отколкото на всеки няколко месеца да пия лекарства 🙂
Много ми е важно да изчистя тялото си и да се грижа да е в добро здраве. Топ приоритет ми е. Искам да подобрявам себе си и да съм пример и за хората около мен.
Тренировката:
От вчерашната имам мускулна треска. В тази упражненията за дупе ги сменях с кардио.
Закуска-обяд 12:30
3 яйца в/у оризовки, намазани с веган пастет, домат, таратор, мезе 🙂
Бонбоните вчера станаха супер яки и днес ще ги повторя, но с орехи, а не с бадеми. За 10 бонбона слагам една лъжица мед. Като дойде везната ще мога да измеря съставките и да имам точна представа за калории и нутриенти 🙂
2 оризовки с тахан и мед
3 мандарини, шепа орехи, таратор
мусака, зелена салата
чай, чай, чай 🙂
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 26.10.17 17:23.
26.10.17
17:33
Направих 10 бонбона:
2 шепи орехи, лъжица и половина тахан, половин лъжица мед, лъжица и половина кокосово масло, кокосови стърготини
и изядох половината 🙂
Направих си и хлебче под формата на мъфини:
12ц.л. пълнозърнесто ръжено брашно
12 фини овесени ядки
4 яйца
300 кисело мляко
масло
5с.л. ленено брашно
слънчогледови семки
пресен лук, чублица, сол
Доволна съм от резултата. Обичам тестени, но ако са здравословни най-добре.
Обяд 13:00
кексче и половина с веган пастет и бекон, таратор
5 бонбона
мусака, таратор
Тренировката:
https://www.youtube.com/watch?v=wm942ey8d6Q HIIT 8-9 упражнения всяко по 4 пъти 20/10 секунди. Беше изпотително 🙂
Днес вечерята ще е преди 9 и най-после мога да кажа, че успях да вляза в 16/8
26.10.17
19:46
С малко закъснение, но добре дошла отново. 🙂
Надявам се дневникът да ти е полезен, а си личи, че се стараеш.
Хеликобактер е упорита, но упорита ли си и ти, ще се справиш.
Успех!
27.10.17
10:49
казано от Вероника Налбатска на 26.10.17, 19:46:
С малко закъснение, но добре дошла отново.
Надявам се дневникът да ти е полезен, а си личи, че се стараеш.Хеликобактер е упорита, но упорита ли си и ти, ще се справиш.
Успех!
Благодаря, Вероника 🙂
Приятно ми е да си водя дневник, определено.
Ти имаш ли опит с тази бактерия?
27.10.17
10:54
27.10
-вечеря - салата от домат, 100гр. нахут, 100гр. бекон, лъжица майонеза, един мъфин
28.10
-чай, кафе с кокосово масло
-обяд в 12 - бекон на скара, кюфте, кексче, домати; 2 оризовки, веган пастет; лъжица тахан с малко мед
-следобяд - орехи и кисело мляко, кафе със сметани
-скара със салата го виждам и/или ще си забъркам хумус
Днес няма да има време за тренировка, защото ще ходя и до офиса. Довечера ще има танци с колежки. Ще го броя за кардио 🙂
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 28.10.17 18:22.
27.10.17
19:26
Не, но приятелят ми я бори известно време.
Приятно кардио! 🙂
27.10.17
19:26
Не, но приятелят ми я бори известно време.
Приятно кардио! 🙂
28.10.17
18:32
Имаше танци вчера 🙂 Към 5 си легнах. Изпила съм 1300мл бира и 250мл вино
Днес ставане в 11
12 - салата с яйца, краставици, пресен лук, майонеза, конопено семе и 3 шаревичено-оризови ‘филии”
салата с яйца, бекон, бял сос, домати, зелена салата
за вечеря отивам в един от любимите ми ресторанти. Там има изкушаващи десерти, които всеки път са различни и много вкусни. Направо не знам 🙂
Няма тренировка. Имаше културни мероприятия и малко движение през деня.
Вие смятате ли, че ако сравним важността на храненето и спорта при цел намаляне на мазнините, съотношението е 80% към 20%?
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 29.10.17 12:04.
29.10.17
12:13
29.10 вечеря телешки кюфтета и свежа салата, 200мл червено вино, половин десерт с еклери и маскарпоне, бял шоколад
100мл ром по баровете
Ако пия алкохол другата седмица, ще е само една вечер и по-скромно.
Ставане в 11, кафе с кокосово мляко
-12 закуска - 3 яйца, 50гр. бекон и домат на салата; 2 кексчета с ч.л. мед и с.л. тахан
Не мога без сладки неща 🙂 Ще си опека нещо днес. Харесала съм си един “козунак” https://healthywithdeni.com/2017/04/13/нисковъглехидратен-козунак/
Днес ще се тренира:
Две снимки от днес. Планирам утре-други ден да си измеря кг, обиколки и така на две седмици или на месец да се меря пак. Не знам кое е по-удачно.
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 29.10.17 15:29.
30.10.17
11:38
29.10 Храна
- кафе с кокосово мляко
-12 закуска - 3 яйца, 50гр. бекон и домат на салата; 2 кексчета с ч.л. мед и с.л. тахан
- 3 “козуначени мъфина”
- 2 наденички, малко хумус, карфиол на пара с масло, кексче с ч.л. мед
Прикачам снимка на нисковъглехидратните, козуначени мъфини. Нямам подходяща тавичка за хляб и затова правя всякакви неща под формата на мъфини 🙂
Добавих сок от мандарина и лъжица мед за сладост, а не сложих стафиди, както е в оригиналната рецепта. Доволна съм, вкусни са. Бих добавила още сладост в следващите, но ще са смлени фурми, например.
Днес съм много гладна от сутринта. Няма да дочакам 12 часа. Приготвила съм си закуско-обяд вече - нисковъглехидратни палачинки. Едната е с ленено семе, яйце, оризово мляко, а другата е със сусамово брашно. Много ги обичам.
Взех си мерки днес. Тежа 60 кг. Качила съм 1-2 кг., но не знам мазнини ли са, мускули ли са, защото кантарът е ретро. Иначе си се чувствам добре и във форма.
Тренировката:
Направих я два пъти. Отнякъде ми дойде силата 🙂
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 30.10.17 16:46.
30.10.17
12:58
казано от Ина Илиева на 28.10.17, 18:32:
Вие смятате ли, че ако сравним важността на храненето и спорта при цел намаляне на мазнините, съотношението е 80% към 20%?
Въпреки че на теория храненето заема по-голям дял, аз лично им давам приблизително еднакво по важност значение. Трябва старание, последователност и изграждане на нужните навици и при двете, т.е. дори и храненето да има 80% значение за успеха, не по-малко усилия трябва да се вложат в тренировките, за да са продуктивни за дадения човек.
Но колкото и да спортуваш, ако усвояваш повече калории от изразходваните, ще качваш тегло. Така че с повишено внимание върху храненето. 🙂
31.10.17
19:46
30.10
- 2 кексчета
-кюфте, чаша таратор
- крем супа от карфьол и коприва, салата зеле и моркови, кокосов чипс, две парчета шоколад с лешници
31.10
-2 яйца върху оризовки с веган пастет, салата зеле и моркови, суджук
-2оризовки, 1сл сусамов тахан, 1чл мед
-крем супа с две лъжици кисело мляко, суджук
-ребърца на фурна с богата марината 🙂 салата краставица, моркови, царевица
Тренировка:
15 минутна тренировка за повдигане за дупето
18 минути тренировка с гирички
Утре излиза новата програма на Руми и мисля да я почна нея. Ще е разнообразна 🙂
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 31.10.17 19:46.
01.11.17
17:50
Вчера имахме гости и похапнах повечко ребра ии малко кокосов чипс
Днес реших да отида да работя в офиса, защото последните дни се разсейвам у дома.
Получи ми се добре 🙂 почти, като изключим обяда.
Отделно, гладна съм си сутрин и ми е трудно да свикна с този фастинг...
-кафе с три сметани
-11 малка кофичка малини
-12:30 в мр пица - тортила с боб и сирене и малко чипс с млечен сос
-парче веган торта + кафе с мляко
-кисело мляко
-вечеря - крем супа, айца, салата
Тренировка - като се прибера ще преценя прави ли ми се, не ми ли се прави 🙂
От вчерашната имам мускулна треска тук там.
03.11.17
00:25
2.11
Тренировка - почнах новата програма на Румяна Илиева 🙂 + 10-15 минути кардио
3.11
- закуска 11:00 домашно корни - 30гр. овесени ядки,с.л. кокосово масло, кокосови стърготини, фурма, малко какао; половин ябълка, 1/2 кисело мляко.
Това хич не ме засити, въпреки, че трябва да е към 400 калории
-салата - 3 айца, ч.л. майонеза, зехтин, зелена салата, краставица, филия бонус
-три фалафела с млечен сос
-40 гр. ядки, 330 фреш - цвекло, морков, ябълка
От 18 до 23 бях на семинар и се подготвих за там с ядките и фреша. Утре пак съм там и ще трябва да измисля нещо по сериозно. Сега съм гладна, а не искам да ям точно преди лягане, затове 3 моркова и по леглата 🙂
По груби изчисления би трябвало да съм изяла към 1500-600 калории
Днес тренировката беше сутрешна:
вътрешна и външна част на бедрата + 10 минути корем
03.11.17
12:46
Днес закуска в 9:00
Не съм решила дали ще продължавам с фастинга, но когато мислите за храна ми пречат на работата, предпочитам да си ям.
-айце, крем супа със слънчогледови семки и 2 л. кисело мляко, зелена салата с чл майонеза и сл зехтин - около 400 калории
тренировка 11:30 - 15 минути цяло тяло с акцент дупе + 5 минути кардио
-обяд 13:00 бъркани яйца с чушки и домати; краставици салата, оризовка с чл. мед и чл сусамов тахан, 1/2 ябълка - около 400 калории
-филия бонус, с.л. майонеза, 100гр пилешко филе - около 300 калории
-смути- 20 гр. бадеми, сл. овесени ядки, спанак, 1/ябълка, 1/2 морков - около 200 калории
Общо 1300-1400 калории 🙂 Малко по-ниско от желаната цел, но с този семинар така се получиха нещата.
Уикендът семинарът продължава и е целодневен. За утре ще си направя същото смути, но ще добавя лъжица мед, тахан, да е малко по-калорично. Ще се обядва в някое заведение в района 🙂 За тренировки няма да имам време.
Не съм пила алкохол от миналата събота. Утре ще пийна някоя бира, винце...
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 03.11.17 22:51.
05.11.17
08:24
4.11
Цял ден на семинар “Към същността” + много рев 🙂
Там срещнах едно момче в много добра форма. Каза, че тренира редовно и е нарежим. Оказа се, че си похапва 3500 калории на ден... Лакомият телец в мен благородно му завиди 😄
-2 яйца с две оризовки; -250-300 кал
-две оризовки с мед и тахан - 200 кал
-смути 300 кал.
-две кафета с мляко 100 кал.
-млечна салата, гъбена супа, опитвах си чийз кейк 3 лъжици 😄 600 кал.
-1 бира, 1 ч. червено вино - 300 кал.
Общо калории: 1800
05.11.17
10:40
казано от Ина Илиева на 05.11.17, 08:24:
4.11
Цял ден на семинар “Към същността” + много рев
С Менис Юсри ли е семинарът? Как ти се струва и какво мислиш? Макар че е много рано да отговаряш на този въпрос - след семинара, медитацията и “освободените емоции” винаги има няколкодневна еуфория.
05.11.17
10:51
И колко пари струваше? 🙂
05.11.17
22:26
казано от Nanny Portinari на 05.11.17, 10:40:
4.11
Цял ден на семинар “Към същността” + много ревС Менис Юсри ли е семинарът? Как ти се струва и какво мислиш? Макар че е много рано да отговаряш на този въпрос - след семинара, медитацията и “освободените емоции” винаги има няколкодневна еуфория.
Да, с него беше 🙂 Хареса ми, бих отишла на двойката. Знам, че поне седмица ти държи влага. Беше като една центрофуга от емоции за мен и за всички, които участваха. Не знаех, какво да очаквам. Смях се, плаках. Поизчистих се. Много неща си взех.
Бих го препоръчала на някои мои близки.
Ти била ли си на него?
05.11.17
22:27
казано от Херцог Трън на 05.11.17, 10:51:
И колко пари струваше?
Имаше промоционални билети за ранно записване за двама човека и излезе 150лв. 🙂
05.11.17
22:34
-купа с 2сл кисело мляко, две бъркани яйца, оризовка с мед и сусамов тахан - 400-500
-две кафета с 3 сметани
-татарско кюфте със зеле и моркови и 100гр. картофи - 700 - налучкване
-рибена супа, салата цвекло, моркови, киноа, кашу, меден дресинг, ябълка - 600
Около: 1800 кал.
Утре ще готвя и ще мога да си направя малко по-точни изчисления.
06.11.17
03:54
казано от Ина Илиева на 05.11.17, 22:27:
И колко пари струваше?
Имаше промоционални билети за ранно записване за двама човека и излезе 150лв.
И ето така гурутата си купуват 10тото Ферари... 🙂
06.11.17
07:43
казано от Херцог Трън на 06.11.17, 03:54:
казано от Ина Илиева на 05.11.17, 22:27:
И колко пари струваше?
Имаше промоционални билети за ранно записване за двама човека и излезе 150лв.
И ето така гурутата си купуват 10тото Ферари...
б@х го в доктора ве, 10-15 бинки на семинар! Иначе като му гледам цените , за тия 290 кинта ако ги пусна на 3-4 мача, ще рева, ще се смея, пак ще сменя няколко биполярни фази , ама поне мога евентуално да си ги избия 😄 😄
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 06.11.17 07:44.
Не съм чувала нищо за този доктор, но не знам защо ви притеснява. Винаги ще има неща, които струват много пари, но не са всички ще са ценни. За когото там се съдържа ценна информация, ще се редва да заплати и да присъства. И вие вероятно давате маса пари за нещо, което някой някъде намира за странно.
06.11.17
08:22
казано от Ина Илиева на 05.11.17, 22:26:
казано от Nanny Portinari на 05.11.17, 10:40:
4.11
Цял ден на семинар “Към същността” + много ревС Менис Юсри ли е семинарът? Как ти се струва и какво мислиш? Макар че е много рано да отговаряш на този въпрос - след семинара, медитацията и “освободените емоции” винаги има няколкодневна еуфория.
Да, с него беше Хареса ми, бих отишла на двойката. Знам, че поне седмица ти държи влага. Беше като една центрофуга от емоции за мен и за всички, които участваха. Не знаех, какво да очаквам. Смях се, плаках. Поизчистих се. Много неща си взех.
Бих го препоръчала на някои мои близки.
Ти била ли си на него?
Да, била съм като придружител на близък човек, когато бях на 16-17 и отидох без да знам какво ще представлява, съответно не бях предубедена.
И аз като теб плаках и се смях. Въпреки че имаше моменти, в които ми се прииска да си тръгна заради тази типична за “секти” превъзбуденост, която имаше у всички присъстващи, и организатори. Не изпитвам и до днес нужда да повторя, но се радвам че отидох.. много смесени чувства имам.
Радвам се, че се чувстваш така и дано продължи дълго 🙂
06.11.17
09:08
казано от Nanny Portinari на 06.11.17, 08:22:
Да, била съм като придружител на близък човек, когато бях на 16-17 и отидох без да знам какво ще представлява, съответно не бях предубедена.
И аз като теб плаках и се смях. Въпреки че имаше моменти, в които ми се прииска да си тръгна заради тази типична за “секти” превъзбуденост, която имаше у всички присъстващи, и организатори. Не изпитвам и до днес нужда да повторя, но се радвам че отидох.. много смесени чувства имам.Радвам се, че се чувстваш така и дано продължи дълго
Имаше усещане като нещо “сектанско” 🙂 и преди да отида го бях коментирала с други хора, че на тях им напомня. Моите чувства, също, са малко смесени. Приятелката, с която отидох се записа на 2ка. Интересно е какво ще сподели 🙂
06.11.17
14:20
казано от Margi на 06.11.17, 08:19:
И вие вероятно давате маса пари за нещо, което някой някъде намира за странно.
Познавайки, особено пък Нинджата, надали дават маса пари за нещо безсмислено.
06.11.17
14:55
Не съм чувала нищо за този доктор, но не знам защо ви притеснява. Винаги ще има неща, които струват много пари, но не са всички ще са ценни. За когото там се съдържа ценна информация, ще се редва да заплати и да присъства. И вие вероятно давате маса пари за нещо, което някой някъде намира за странно.
Това е супер вярно, Марги 🙂 Даже днес видях и друга дискусия по повод цените на услуги и стоки. За един може да няма никаква стойност, за друг - мнооого по-голяма от тази, която е обявена.
06.11.17
15:08
Сутринта си забърках бонбони -лешници, сусам, кокосово масло и стърготини, с.л. мед, с.л. какао. 10 бонбона са около 700 калории
-10:30 - 3 айца на очи без масло, 3 бонбона 400-500 кал.
-3 моркова
- две кюфтета, салата домати, краставици, маслини мамут, пастет с патладжан (поръчах си ebag от Фантастико едни пастети, които реших, че са вегански, а те са със сирене. Не ми харесаха, не заради сиренето, а самия вкус), оризовка - 550 кал.
- за вечеря - салата, задушени картофи с гъби и заквасена сметана+маслини+горски плодове с цедено кисело мляко - около 700 кал.
Общо около 1600 кал.
Тренирвоката ще е следобед, защото ми се струва, че тогава имам повече енергия. Ще е около час за бедра и дупе в домашни условия.
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 06.11.17 15:09.
06.11.17
15:08
казано от James Hinks на 06.11.17, 14:20:
Има ли някъде наръчник за “смислени” и “безсмислени” неща, че да знаем за какво да си даваме парите?
Не искам да повтарям мнението на Margi, но всеки си има различни потребности и интереси, в които влага смисъл и често те струват пари. Цената за всеки е една, обаче стойността за мен и за теб може да е коренно различна
06.11.17
16:10
казано от Nanny Portinari на 06.11.17, 15:08:
казано от James Hinks на 06.11.17, 14:20:
Има ли някъде наръчник за “смислени” и “безсмислени” неща, че да знаем за какво да си даваме парите?
Имаме. Ама и той струва пари 😄
Има доста услужливи хора, които с удоволствие ще ти кажат какво да мислиш, в какво да вявраш, и ако не изпълняваш, биха ти напомнили, че си смотана, ако имаш собствени виждания за нещата. 🙂
06.11.17
18:56
казано от Margi на 06.11.17, 17:34:
Има доста услужливи хора, които с удоволствие ще ти кажат какво да мислиш, в какво да вявраш, и ако не изпълняваш, биха ти напомнили, че си смотана, ако имаш собствени виждания за нещата.
И също толкова услужливи, които ще го направят и ще ти одерат 3-4 кожи в процеса 🙂 Гурута 😄
казано от Херцог Трън на 06.11.17, 18:56:
казано от Margi на 06.11.17, 17:34:
Има доста услужливи хора, които с удоволствие ще ти кажат какво да мислиш, в какво да вявраш, и ако не изпълняваш, биха ти напомнили, че си смотана, ако имаш собствени виждания за нещата.
И също толкова услужливи, които ще го направят и ще ти одерат 3-4 кожи в процеса Гурута
Дадено даром никой не оценява.
Друго си е да си даваш парите и да те лъжат. Добиваш цел и смисъл в живота. Сциентолозите така правят милиони.
А ако стигнеш до нивото на др. Емилова почти си превъртял играта - плащат ти, за да не им даваш да ядат.
07.11.17
09:12
-чуя пудинг - 100мл бадемово-кокосово мляко, 2 сл чия, 50гр малини,къпини, ягоди -120 кал.
-кафе с б-к мляко 60 кал.
-обяд - Телешки кюфтета със салата; доматена крем супа със скариди - 800 надявам се
-филаделфия кейк в Хепито - 300, може би... 🙂
- 30гр. бадеми - 200
-вечеря - дробчета, маслини, домати, краставици; сурово барче руубар и бонбон от домашните - 650
Общо: 2100 калории...
Така става като се храня навън 🙂
Утре съм на гости на дядо, който е направил домашно червено вино, но не е сухо. После съм на имен ден. Ще наблегна на водата и ще изпия две чаши вино. То е неминуемо
Тренировка:
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 07.11.17 21:41.
08.11.17
17:47
Днес няма тренировка, утре ще е двойна, за ръце и корем
-2 палачинки от яйце, сусам, оризово мляко, с веган пастет и пъстърма - 350
-чия пудинг, 2 бонбона домашни - 250
-мусака, зелева салата, орехи - 500
До тук 1100 калории.
После отивам на имен ден и ще се постарая да се вместя до 600-700+ 🙂
———————
да си допиша от вчера вечерята:
-пържола свинска, пъстърма, луканка, снежанка с орехи, чаша вино, два залъка домашна питка - 700 кал. горе долу, надявам се 🙂
Тотал - 1800 калории
Доволна съм, че не ядох торта. Алкохолът не ме изкушаваше.
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 09.11.17 13:09.
09.11.17
17:06
Днес тренирах ръце и корем 🙂
-кафе с 5 сметани
-дробчета, 3 оризовки - 2 с пастет и една сусам и мед - 500 калории
-2 палачинки солени нисковъглехидратни като вчерашните, сурово барче - 500 кал.
-вечерята ще е - мъфини с риба тон и маслини + салата айсберг, моркови и краставица, домашен бонбон със сурови орехи, мед, кокосово масло, кокосови стърготини - 650 кал.
Тотал калории: 1650 🙂
Записвам си рецептата за мъфини, за да не я забравя. За пръв път ще я правя - 12 мъфина
8 яйца,
200мл. кисело мляко,
60 гр. овесени ядки,
60гр. ръжено пълнозърнсто брашно,
2 консерви риба тон по 130гр. отцедени,
30гр. масло,
маслини,
подправки
Бонбони
50гр орехи,
2сл кокосово масло
20гр кокосови стърготини