Искам да покача ММ

Здравейте тежа 60 кг 175 см съм висок и на 27 години тренировките ми са много разделени като например тренирам 6-7 месеца и ми се налага да спра и спирам за около 4-5 месеца и всичко губя..Сега пак започнах от 1 месец ходя и реших да се допитам до вас за някякъв режим който да покача килограми...Хранителни добавки имам протеин,креатин и мулти витамини.Ще се радвам да ми помогнете да си изградя хранителен режим за покачване на ММ..Тренирам 5 дена в седмицата на ден по една мусклулна група тренирам и програмата е от тук взета..Приемам всякакви предложения за режим и за програмата.Благодаря ви

17.10.17
19:04

казано от Николай Хлебаров на 17.10.17, 11:45:

Здравейте тежа 60 кг 175 см съм висок и на 27 години...Приемам всякакви предложения за режим и за програмата.Благодаря ви

Искаш да покачиш ММ, а тренираш като Шварценегер и Рони Кулман взети заедно. 🙂  Човек, тренирай 2-3 пъти седмично. Мускулите растат по време на почивката, а не в залата.

Наистина е добре да се ориентираш към друг тип разпределение на тренировките, например цяло тяло в една тренировка или горна/долна част. Варианти има.

Колкото до хранителния режим - опиши как точно се храниш сега, за да се види какъв избор на хранителни продукти правиш.
Ако искаш да качваш тегло, а не можеш, вероятно не ядеш достатъчно.

Разрови се в сайта, ползвайки търсачката, писано е много по тези въпроси. 🙂 Ще почерпиш идеи.

Ами като цяло сега храненето ми е никакво.Ям закуска задължително,обед и вечеря и затова казвам,че е никакво,а искам да започна режим някакъв от поне 5-6 хранения за деня.До тренировките програмата ми е от тук взета и е така разположена.Аз затова се допитвам до вас да ми помогнете да тренирам по някаква програма удачна за моето тяло и също така и режим.Благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1