Кое , кога , по колко ?

Здравейте,
това е първият ми пост и ако пропусна нещо съществено моля да ме извините. По същество - аз съм на 24г., 193см, 105кг и главното, което искам сега е да изчистя мазнините от корема, покрай него ако мога да постигна лек релеф ще бъде супер. Искам да уточня, че вече не спортувам, но възнамерявам да променя това. Интересувам се какви добавки да си набавя, кога и по колко да пия, кога и от какво трябва да се състоят храненията ми, ям (прекалено много, но не и боклуци ), кои тренировки са най-препоръчителни и кога най-рано да се надявам на резултати. Благодаря предварително !

Темата беше редактирана от Зарко Бояджиев на 18.10.17 16:55.

18.10.17
21:44

Хранителните добавки, са най - малкото нещо за което трябва да мислиш 🙂
Първо изчисти всякакви боклуци от ежедневието ти като : сладки , газирани и т.н.
Наблягай на чиста храна : яйца, месо , бавни въглехидрати като картофи , ориз , овесени ядки за закуска и така..
Иначе като цяло темата за изчистване е доста дълга и ти препоръчвам просто да напишеш калориен дефицит и да видиш как става .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1