Навяхване на глезен

24.10.17
18:41

Здравейте.Преди два месеца стъпах малко кофти докато играех баскетбол.Долу кракът ми се наду доста и след няколко минути беше почти невъзможно да вървя от болка.Отидох при лекар,направихме снимка на скенер и диагнозата му беше “тежко навяхване”.Сложи ми гипс за 3 седмици.През което време се придвижвах с патерици и кракът ми доста оттичаше.Преди месец махнах гипса но все още ми е доста подут кракът около глезена въпреки,че почти не ме боли вече.На някой случвало ли му се е?Чудя се дали да ходя пак да ходя на лекар или да исчакам още известно време.Ходих няколко пъти при физиотерапевт но той само ми казва да вървя на пръсти по малко всеки ден,маже ме с някакъв гел и това е 🙂
:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1