Фъстъчено масло Белун

31.10.17
18:47

Здравейте,
Сигурно темата за фъстъченото масло е често срещана, но искам да попитам относно фъстъченото масло на Белун. Някой пробвал ли го е и дали е доволен. Както и дали са добри показателите му. (Прилагам снимки )
И най - вече ме интересува дали се отразява на теглото.

Темата беше редактирана от Infinity на 31.10.17 18:48.

31.10.17
20:26

казано от Infinity на 31.10.17, 18:47:

И най - вече ме интересува дали се отразява на теглото.

Може да се отрази и с положителен, и с отрицателен знак, зависи от количеството, което изядеш и от комбинациите му с други храни. 🙂
Като цяло, фъстъците са тежка храна, тежко е и маслото от тях. Добре е да се ядат по-скоро като изключение.

31.10.17
21:00

казано от Margi на 31.10.17, 20:26:

Може да се отрази и с положителен, и с отрицателен знак, зависи от количеството, което изядеш и от комбинациите му с други храни.
Като цяло, фъстъците са тежка храна, тежко е и маслото от тях. Добре е да се ядат по-скоро като изключение.

Преди ползвах друго и количеството което приемам е една чаена лъжица намазана на филия пълнозърнест хляб за закуска (+ябълка)

Мнението беше редактирано от Infinity на 31.10.17 21:02.

31.10.17
23:42

Пробвах го лятото. Лично на мен не ми харесва на вкус, иначе по показатели си е добре.
Само внимавай колко изяждаш, понеже е доста калорично, близо 670 калории на 100 грама ако не се лъжа.
И като всяка храна, може да се отрази и добре и зле на теглото ти, опираме пак до количествата. Ако ти харесва си го яж, просто си гледай порциите.

Edit: Сега погледнах етикета, почти 660 калории на 100 грама. Почти улучих! 😄

Мнението беше редактирано от Petya на 31.10.17 23:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1