31.10.17
18:47
Здравейте,
Сигурно темата за фъстъченото масло е често срещана, но искам да попитам относно фъстъченото масло на Белун. Някой пробвал ли го е и дали е доволен. Както и дали са добри показателите му. (Прилагам снимки )
И най - вече ме интересува дали се отразява на теглото.
Темата беше редактирана от Infinity на 31.10.17 18:48.
И най - вече ме интересува дали се отразява на теглото.
Може да се отрази и с положителен, и с отрицателен знак, зависи от количеството, което изядеш и от комбинациите му с други храни. 🙂
Като цяло, фъстъците са тежка храна, тежко е и маслото от тях. Добре е да се ядат по-скоро като изключение.
Може да се отрази и с положителен, и с отрицателен знак, зависи от количеството, което изядеш и от комбинациите му с други храни.
Като цяло, фъстъците са тежка храна, тежко е и маслото от тях. Добре е да се ядат по-скоро като изключение.
Преди ползвах друго и количеството което приемам е една чаена лъжица намазана на филия пълнозърнест хляб за закуска (+ябълка)
Мнението беше редактирано от Infinity на 31.10.17 21:02.
Пробвах го лятото. Лично на мен не ми харесва на вкус, иначе по показатели си е добре.
Само внимавай колко изяждаш, понеже е доста калорично, близо 670 калории на 100 грама ако не се лъжа.
И като всяка храна, може да се отрази и добре и зле на теглото ти, опираме пак до количествата. Ако ти харесва си го яж, просто си гледай порциите.
Edit: Сега погледнах етикета, почти 660 калории на 100 грама. Почти улучих! 😄
Мнението беше редактирано от Petya на 31.10.17 23:43.