Качване с 2000 калории

01.11.17
10:03

Качвам мускулна маса. Ям 2000 калории на ден. 19 години, 55 кила, около 1,77м. Три месеца се чистих. Качвам лесно излишно тегло (ендоморф). Ям 120г. протеин, 60-70 мазнини и 230 въглехидрата.

Първия месец ще тренирам на лостове.

Първия ден правя набирания с широк хват за гръб и кофи наведен напред и крака напред за гърди.

Втория ден набирания за бицепс, лицеви ‘‘diamond pushups’’ за трицепс, вдигания на крака на успоредка за корем.

Третия ден спринтове.

Четвъртия почивка и на петия почвам отначало.

Имам три годишен опит на лостове. Общо взето три години съм тренирал и ял неправилно, но все пак покачих някаква мускулна маса (80%, от която в момента загубих), бил съм с мазнини по корема цял живот. Затова реших да ги изчистя веднъж за винаги и да започна на чисто. Евентуално ще започна фитнес.

Какво ви е мнението? Прекалено много ли ми е почивката/малко ли са калориите?

П.С Тегля си храната, броя калории и макроси до голяма точност, тегля се на кантар и взимам мерки на тялото си, ако някой иска да знае.

Темата беше редактирана от Кирил Миленов на 01.11.17 10:32.

01.11.17
20:53

казано от Кирил Миленов на 01.11.17, 10:03:

Качвам мускулна маса. Ям 2000 калории на ден. 19 години, 55 кила, около 1,77м. Три месеца се чистих. Качвам лесно излишно тегло (ендоморф).

Хм, че до колко кила на тегло си стигал, та се смяташ за ендоморф?Може би преди чистенето си тежал 70-75 кг поне?

Точно така, преди година и половина някъде тежах около 73-75. Тогава тренирах, но си имах и доста мазнина. Преди чистенето бях 64 (преди 2 месеца и половина)

Мнението беше редактирано от Кирил Миленов на 01.11.17 21:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1