Ядрено Магнатитен на коляно в София, къде

01.11.17
12:28

Здравейте приятели!

Преди около 6-7 месеца ме оперираха, заради скъсана кръстна връзка. Сега искам да си направя профилактичен ЯМР на коляното, но опита ми показва, че ако оператора, или самата машина не са качествени, разчитането става много трудно, и изследването е безсмислено. Това е и част от причината да стигна до късане на връзка, направили са ми кофти ЯМР, 5 различни доктора ми казаха, че не виждат нищо, добре съм, и трябва да се връщам към спорта, за да възстановявам мускул. Е, завърнах се, и се оказа, че връзката ми е била останала на косъмчета, при съвсем обикновена крачка тичайки си паднах на гъза, и повече не можах да стана🙂 А за болката не ми се говори, та сега малко ме е страх, да не се случи нещо подобно. Моля, препоръчайте ми ЯМР в София, където могат и се занимават с подобни контузии в коляното.

Поздрави и хубав ден!

01.11.17
19:48

Провита. Преди 5-6 години имаха най-добрият ЯМР в София. Ползвала съм, както тях, така и апарата във военна болница - разликата е мнооого голяма.

Bart Simpson

01.11.17
20:05

Ако Провита е клиниката до спешна помощ и Раковски, подкрепям, че са много ок.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1