05.11.17
22:12
Здравейте,
Значи на 18г. съм, 1,70 см. съм висок и тежа 95кг.. Проблемът при мен е, че излишните мазнини се натрупват главно в глутеалната ми област -бедратаи дупето, придобил съм крушовидна форма. Обиколката на едното ми бедро е 89 см.Горната част на тялото ми е така-”слаба”,но от кръста надолу-е ужасна!Значи, какво ли ни опитах-От Диетата на Дюкан, кардиотренировки,...посещавам три пъти “седмично” фитнес,но няма резултат! Явно цял живот ще си бъда на диети!Вие какво бихте ме посъветвали?
06.11.17
08:56
Здравей!
1. Прочети тези неща
2. Опиши подробно как се храниш сега и каква е физическата активност
🙂
06.11.17
21:07
Към диетата която избереш можеш да добавиш 800 мг Топилекс и 3000 мг Сиофор.
07.11.17
09:42
Към диетата която избереш можеш да добавиш 800 мг Топилекс и 3000 мг Сиофор.
Браво, Марио! Чудесен съвет да препоръчаш лекарствени продукти, единият с цел лечение на инсулинова резистентност, а другият за лечение на епилепсия. Останах без думи.
Моля авторката на темата директно да игнорира този съвет.
07.11.17
12:33
Това е off-label приложение:
“In late 2012, topiramate was approved by the United States Food and Drug Administration (FDA) in combination with phentermine for weight loss. The drug had previously been used off-label for this purpose.”
“Metformin is an effective drug to reduce weight in a naturalistic outpatient setting in insulin sensitive and insulin resistant overweight and obese patients.”
07.11.17
12:38
Това е off-label приложение:...
Чудесно... но да препоръчваш лекарства във форум и то на база почти никаква предварителна информация - честно - не е уместно. Да не говорим, че лесно може да стане и опасно.