Проблемно отслабване!!!

05.11.17
22:12

Здравейте,
Значи на 18г. съм,  1,70 см. съм висок и тежа 95кг.. Проблемът при мен е, че излишните мазнини се натрупват главно в глутеалната ми област -бедратаи дупето, придобил съм крушовидна форма. Обиколката на едното ми бедро е 89 см.Горната част на тялото ми е така-”слаба”,но от кръста надолу-е ужасна!Значи, какво ли ни опитах-От Диетата на Дюкан, кардиотренировки,...посещавам три пъти “седмично” фитнес,но няма резултат! Явно цял живот ще си бъда на диети!Вие какво бихте ме посъветвали?

Здравей!

1. Прочети тези неща
2. Опиши подробно как се храниш сега и каква е физическата активност

🙂

МД

06.11.17
21:07

Към диетата която избереш можеш да добавиш 800 мг Топилекс и 3000 мг Сиофор.

казано от Марио Димитров на 06.11.17, 21:07:

Към диетата която избереш можеш да добавиш 800 мг Топилекс и 3000 мг Сиофор.

Браво, Марио! Чудесен съвет да препоръчаш лекарствени продукти, единият с цел лечение на инсулинова резистентност, а другият за лечение на епилепсия. Останах без думи.

Моля авторката на темата директно да игнорира този съвет.

МД

07.11.17
12:33

Това е off-label приложение:
“In late 2012, topiramate was approved by the United States Food and Drug Administration (FDA) in combination with phentermine for weight loss. The drug had previously been used off-label for this purpose.”

“Metformin is an effective drug to reduce weight in a naturalistic outpatient setting in insulin sensitive and insulin resistant overweight and obese patients.”

казано от Марио Димитров на 07.11.17, 12:33:

Това е off-label приложение:...

Чудесно... но да препоръчваш лекарства във форум и то на база почти никаква предварителна информация - честно - не е уместно. Да не говорим, че лесно може да стане и опасно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1