Предложение за магазина

14.11.17
08:42

Забелязва се, че сайта претендира да информира хората по всякакви начини. Чрез имейли, статии, блог дори има секция Знание. Е искам да ви споделя, че редовно посещавам други сайтове, за да се информирам какво е съдържанието на продуктите в магазина. Говоря за нещото като снимка на етикета с всичко, което се съдържа, а не само, това което сте решили да покажете. Това е от решаващо значение за мен, а може би и за други, но не се предлага в сайта.

Здравей, въвеждаме информацията от етикетите на продуктите, за да може да предложим сравнителен анализ. Това е причината да не прикачаме просто снимка на етикета (отделно, че последната обикновено е на английски, което е бариера, оказва се).

Ако на даден продукт информацията не е пълна, моля да го посочиш и ще го обновим. Нямаме политика умишлено да правим обратното.

14.11.17
09:06

Ами интересуват ме изкуствените подсладители, които се съдържат във повечето пудри. Това че не пише в описанието че не ги съдържа, трябва ли да означава че ги съдържа? Според мен това трябва да го има и който иска да го чете, който не иска, да не го гледа.

Също така искам да разбера дали скоро ще се пусне отново плащането с карта, защото чакам да поръчам вече две седмици.
Благодаря.

Добре, ще имаме грижата с екипа да допълним информацията за подсладителите в различните протеини, които се предлагат.

Що се отнася до плащането с карта, съветвам да не чакаш, а да поръчаш директно. Зачестиха опитите за измама чрез този тип заплащане и изчакваме за по-адекватно решение от страна на банката. Търсим и алтернативен вариант.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1