25.11.17
11:33
Здравейте, когато бях студентка успях да организирам храненето и тренировките си с ежедневието.. Резултатите бяха оптимални за мен.. Атлетично тяло, спортни постижения, здравословни навици.. Но залитнах някъде, вманиачих се и си докарах хранително разтройство, хормонален дисбаланс.. Сега попаднах в една крайност и резултатът е 9 кг отгоре..Пия хапчета, заради ниския си естроген.. Имам зверски глад за сладко и проблемът е, че не мога да го владея..
Въпросът ми е има ли някакъв вариант да залъжа психиката си... Знам, че няма магическо хапче, но след цял ден салати, филета и ядки
. тази лекомия е най-трудната ми битка..
Темата беше редактирана от edikoisi на 25.11.17 11:34.
Докато разбиранията ти за диета = на глад/лишения/еднообразно хранене останат непроменени, то ще останеш в порочния кръг още доста дълго време.
Ключа към успеха е постоянството, а за да го постигнеш трябва да намериш оптималния баланс за Теб 🙂
Успех
25.11.17
17:38
казано от edikoisi на 25.11.17, 11:33:
Здравейте, когато бях студентка успях да организирам храненето и тренировките си с ежедневието.. Резултатите бяха оптимални за мен.. Атлетично тяло, спортни постижения, здравословни навици.. Но залитнах някъде, вманиачих се и си докарах хранително разтройство, хормонален дисбаланс.. Сега попаднах в една крайност и резултатът е 9 кг отгоре..Пия хапчета, заради ниския си естроген.. Имам зверски глад за сладко и проблемът е, че не мога да го владея..
Въпросът ми е има ли някакъв вариант да залъжа психиката си... Знам, че няма магическо хапче, но след цял ден салати, филета и ядки
. тази лекомия е най-трудната ми битка..
ами, кой каза, че сладкото е вредно и не трябва да се употребява?! Може, но по малко. През деня, по един бонбон, 3,4 пъти не е вредно))....отделно от това - ябълки, сушен плод....
нямаш правилен режим за хранене, за това имаш такъв голям глад просто 🙂