09.12.17
15:57
Здравейте, имам проблем и се надявам хора с опит да откликнат и да ме съветват. Аз съм на 21 години 1,76 висок и 70кг. Проблема идва от това, че в ръце и крака съм слаб, но имам доста голям корем. Не пия, не пуша, постоянно обикалям пеш, нокорема не помръдва. Правил съм коремни преси, бягане, драстично спиране на храна, но ефекта е само в краката и ръцете. Моля за съвет. На снимката не се вижда много добре, но на живо е по-кофти.
Темата беше редактирана от Красимир Андонов на 09.12.17 15:58.
Обикновено оназняваме в корема подсказва нисък тестостерон, но ти си младо момче, едва ли е нещо страшно. Ще ти дам съвети в две насоки.
Едната е да почнеш да тренираш с тежести. Хем ще понатрупаш малко мускул в краката и ръцете и гърба за да не ти стоят смешно слаби, хем ще си засилиш малко метаболизма и ще си повлияеш добре на хормоните.
Другата е да започнеш да си смяташ калориите. Казваш че не става с неядене и то е така, защото може 3 дена да гладуваш и следващите 10 да компенсираш, трябва в дългосрочен план да си в калориен дефицит, ще спадне шкембето, няма къде да ходи.
Освен това като бонус като почнеш да смяташ калории ще научиш коя храна какво съдържа и ще почнеш да правиш по- добри избори за храненето си, които ще ти останат за цял живот.
Постоянство и успех ти пожелавам.
(А може и да си направиш дневник тук на сайта да си описваш храната и тренировките и да се включиш в следващото издание на предизвикателството “Плочки лято 2018” 😄 )
09.12.17
17:26
Това е щото караш калпави мотори, качваш се на една литровка, R1 подпираш корема на резервоара, правиш 14 000 оборота и корема е чао.
С таа Априлия само масаж му правиш.
Майтап, пич, Димас е човека по коремите.