Предложете ми добър протеин

14.12.17
16:42

Здравейте,вече доста пъти си купувам протейн на прах (суроватъчен) но никога не уцелвам добрия.Грешката ми е че просто купувам без да съм проверил от преди това мнения за него.Затова искам да ми помогнете.Целта ми е не супер изваяно тяло просто силно тяло (не чак толкова релефно).В досегашните ми приеми на протеини няма да казвам имена на производители , един прекалено много ме омазнява,подува ми се корема,не от всички явно имам непоносимост към някоя съставка но незнам коя ,макар че повечето протеини които съм взимал са със почти еднакъв състав а не от всички ми се подува корема.Моля ви за съвет , предложете ми нещо качествено и ефективно без значение колко струва,мисля че е по добре да дам повече пари за нещо добро отколкото само да ги давам на вятъра за боклуци.Ще съм ви изключително благодарен. 🙂

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.12.17 10:55.

14.12.17
16:48

Слез на земята. Няма протеин, който ще те направи силен.
Тренирай разумно, храни се добре и ще имаш по-добър успех.

14.12.17
20:05

😄 . Не очаквам протейна да ме направи силен , питам ви за съвет за качествен такъв ! Бях забравил лошия ви навик да давате акъл за неща който никой не ви пита.Просто хората да кажат какъв взимат и от кой са доволни за да си направя равносметка кой е по добър и си заслужава.

Мнението беше редактирано от Ivan Avramov на 14.12.17 20:15.

14.12.17
20:54

казано от Ivan Avramov на 14.12.17, 20:05:

. Не очаквам протейна да ме направи силен , питам ви за съвет за качествен такъв ! Бях забравил лошия ви навик да давате акъл за неща който никой не ви пита.Просто хората да кажат какъв взимат и от кой са доволни за да си направя равносметка кой е по добър и си заслужава.

Ти какво точно очакваш да се получи от взимането на протеин, че да го определиш като качествен? И това, че даден те е подувал не означава, че той е менте.
Чети етикетите на продуктите и си купи такъв какъвто ти пасва на теб и целите ти.

14.12.17
20:57

Как да разбера дали ми пасва преди да го пробвам.Има протеини със най различни съставки от къде да знам към коя може да съм алергичен.Затова питам някой който има опит със добавките и знае по добре от мен кой протеини със какъв определен състав се понасят по добре и леко от тялото на човек.Искам да има добра разтворимост да има по малко въглехидрати и повече протеин в дозировката и най вече да е доказан като качество.Решил съм да пробвам още веднъж със нещо ако трябва по скъпо и ако тялото ми продължи да го отхвърля ще си карам и без него (ще ядем по стабилно)

Мнението беше редактирано от Ivan Avramov на 14.12.17 21:07.

А опита ли направо да започнеш с по-стабилното хранене, съчетано с подходящите тренировки?

16.12.17
11:44

казано от Ivan Avramov на 14.12.17, 20:57:

Как да разбера дали ми пасва преди да го пробвам.Има протеини със най различни съставки от къде да знам към коя може да съм алергичен.Затова питам някой който има опит със добавките и знае по добре от мен кой протеини със какъв определен състав се понасят по добре и леко от тялото на човек.Искам да има добра разтворимост да има по малко въглехидрати и повече протеин в дозировката и най вече да е доказан като качество.Решил съм да пробвам още веднъж със нещо ако трябва по скъпо и ако тялото ми продължи да го отхвърля ще си карам и без него (ще ядем по стабилно)

Това го пише на етикета, принципно.
И можеш да прегледаш съставките на тия които вече си ползвал, примерно.

16.12.17
14:59

Взех си няколко мостри на различни проеини за да опитам.И от абсолютно всеки един не се чувствам добре и корема ми се подува.И се отказах,видях в интернет доста различни протеинови шеикове и пробвах с тях,първия който опитах и останах доста доволен беше яйца със прясно мляко и банан пих един 30 мин преди тренировка и се чувствах просто страхотно.Ще се разровя за повече подобни шеикове и това кога е най удачно да се пият и мисля че с тях ще е в пъти по добре.Хората твърдят че протеина на прах не е химия но щом не е от природата значи си е химия 😄 и явно не са за мен.

16.12.17
15:43

Протеина е обезмаслено мляко на което са му намалили и въглехидратите и ако е без добавени изкуствени подсладители е точно толкова от природата, колкото млякото и яйцата от магазина.

16.12.17
16:30

Щом е минал през обработка не е от природата.А яица си купувам от една баба малко ме е страх да ям сурови тези от магазина , не че тези ми дават някаква гаранция.

Мнението беше редактирано от Ivan Avramov на 16.12.17 16:30.

16.12.17
16:34

Суровите яйца не се усвояват добре, прочети преди да се тровиш с храна от природата.

16.12.17
17:09

E каквото му дойде.Живот лесно се не дава. 🙂

Мнението беше редактирано от Ivan Avramov на 16.12.17 17:10.

16.12.17
18:19

казано от Ivan Avramov на 16.12.17, 17:09:

E каквото му дойде.Живот лесно се не дава.

Ти си култов случай.

Ако те подуват протеините, най-вероятно имаш проблеми с обработването на лактозата. Насочи се към изолатите - при тях тя е премахната почти напълно. Ако имаш лактозна непоносимост (при доста хора ензима лактаза спира да се произвежда след една възраст) избягвай прясно мляко, извара, както и протеините тип-концентрат.

16.12.17
19:15

Разликата между добрия и лошия протеин е, че от добрия не ти се подува корема и нямаш газове. Колкото и хиляди кутии протеин да изпиеш, няма да станеш, по-силен, по-релефен, по-издръжлив и т.н. Истинската храна може да те направи такъв, но само в случай, че се храниш правилно продължително време.
Ето нещо, което се надявам да ти се стори интересно - real food

17.12.17
01:21

Истината е че нещата в залата ми се получават със и без подобни добавки.Истината е че където викат хората ‘’видяла жабата че коват конят и тя си  вдигнала кракът’‘

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1