Килограмите не мърдат

26.12.17
19:33

Здравейте, имам нужда от помощ.Не мога да се оправя сама с тези кг.и мазнини.Бяха ми останали последните мазнини и вместо да ги стопя , аз съм качила 3 кг.Вече не знам откъде да започна, как и какво да правя.Вече не мога и 1 кг.да смъкна.Не знам Защо, но се отчайвам. Вече 10 ден съм на 1200 калории- Тренировката  пак я смених , увеличиха я - кардио- 5 дни в седмицата пътека - 6 км., след това дом.тренировка с гири ,смених и тежестта - 10 кг., (Бях на 5 )и завършвам с колело около 40 мин.  и не става кг. + 3. Качих , защото увеличих храната , позволявах си и боклуци в период от 3 седмици, но сега защо не се свалят теза кг.? Явно съм си прецакала организма? Има ли решение? Моля Ви помагате?

ДЕ

26.12.17
19:48

А ти по какво съдиш, че каченото е само мазно. Тези 3 кг. за какъв период са качени и мериш ли обиколки. Например, 60 кг. жена при ръст 160 см. може да изглежда много по-добре от някоя 50 кг. при същия ръст. Тук многократно е повтаряно: не гледайте само кантара.

31.01.18
23:51

Със сигурност съм качила мазнини- днес ми е 14 ден на диета - 1200 калории на ден- тичане всяка сутрин + Тренировката с гири и упражнения и сега се качих на кантара + 1 кг.още.Не знам какво става? Тука що си провалиха режима , отчаях се и си хапнах боклуци. Не знам - помагате, няма оправя 14 дни глад и още 1 кг. Виждам , че е мазнина, преди да кача тези 4 кг си имах коремче, но се виждаха и плочки, когато се стегна, сега си е мазнина. Меря и с метър - бедра + 1 см., талия + 3 см.

01.02.18
12:34

Започвам от днес отново и ще пиша по- често в дневника, надявам се да помагате. След като вчера си провалих режима и приех 2850 калории (ужассс), днес ще компенсирам. 14 дни бях на режим и съм качила още 1 кг.Може би трябва да сменя режима. Не знам защо не се получава вече.
Днес :
Закуска- кафе з в 1
Обяд - кисело мляко 2 %+ 3в 1
Вечеря- пилешко месо на скара- 100 гр.+ 200 гр.зелена салата
Тренировка:
Бягаща пътека - 5 км.( бягане интервали)
Упражнения:
Страничен планк 3 пъти по 20
Гребане с гири - 15 кг .- 3 пъти по 10
Набиране на маса- 3 пъти по 20
Лицеви опори (мъжки)- 3 пъти по 10
Скачане на въже - 3 пъти по 50
Коремни преси -3 пъти по 20

04.02.18
14:11

Днес тренировки
4 км.бягане с ходене - пътека
Лицеви опори 3 по 10
Коремни преси 3 по 20
Планк
Скачане на въже 3 по 50
Клек 3 по 20 с гири 12 кг.
Хранене
Закуска  - кафе 3 в 1
Обяд - пилешко бутче + салата домати - 300 гр.сирене - 40 гр.
Кафе - 3в 1
Вечеря  - кисело мляко 2 % една кофичка и кафе 3в1
Днес кг. 53.5 - още половин кг отгоре. Защо качвам кг., какво става? Вече се отчайвам

Мнението беше редактирано от Вив на 04.02.18 14:18.

04.02.18
14:12

Имам постоянна мускулна треска, която не минава? Силата ми намалява, кг нагоре.

04.02.18
14:15

Днес премерих и със см.
Бедро - 45 см.
Талия _ 63
Ханш - 80 см.
Бедро + 1 см.
Талия × 4 см
Ханш + 1 см
Кг. + 5 от лятото

Мнението беше редактирано от Вив на 04.02.18 14:19.

04.02.18
17:49

Успях да си изпълня плана за тренировките и храненето. Надявам се да започнат да се намалят килограмите.

04.02.18
18:24

Вив, мислиш ли, че храната ти е оптимална? Че си набавяш необходимия протеин, качествени въглехидрати и полезни мазнини и микронутриенти? Виж сама

Три пъти 3 в 1 - това са 40 грама чиста захар и 240 “празни” калории
Пилешко бутче - добре- ок 300 ккал 30-40 гр. протеин и 10-15 гр. мазнини
салата домати -60 ккал, т. е нищо, ок 10 гр. фибри , вода и витамин Ц.
сирене - 40 гр.- 120 ккал в най-добрия случай 8 гр. протеин и 10 гр. наситени мазнини
кисело мляко 2 % една кофичка - 134 ккал 13 гр. протеин, 8 гр. наситени мазнини

Връзваш по-малко от 900 ккал. при необходими ти поне 1500.
Хапваш само 60 гр. протеин, но за сметка на това 40 гр. чиста захар и само наситени животински мазнини. Дори като калории е малко, да не говорим, че липсват цели хранителни групи. В храната ти липсват сложни въглехидрати, фибри, пълнозърнести продукти, ядки, семена, никакви полезни мазнини- не вписала да слагаш зехтин например.
При такова хранене е нормално да нямаш сила, да си често гладна, разсеяна, с нисък имунитет и уморена, защото страда и хормоналната ти система , и мозъка и метаболизма.

04.02.18
18:55

Права си, но не мога да се оправя въобще.Като вдигнах калориите , качих килограми.Сега имам да свалям 5 килограма. Какво да правя? Да сменя ли режима? В салатата слагам 1 супена лъжица олио.

04.02.18
18:59

И на мене ми писна с тези животинки храни, но искам да свалям мазнини, поради тази причина ги консумирам. Имах много проблеми и си хапнах боклуци, калорични ядки И така качих мазнина.

04.02.18
19:04

Мога да ти дам само общи насоки. На първо място проучи за себе си колко важни са мазнините и то ненаситените за женския организъм. Купи си екстра върджин или друго студенопресовано масло , както и започни да хапваш риба или в най-малкото- омега 3 на капсули. Намали 3в1 поне само до 1, пий си нормално кафе. Яж пълнозърнести храни- овес, елда, киноа, жито, ориз- хиляда вида има, бобови като леща, боб, повече зеленчуци и кореноплоди, плодове. Не тренираш силово така, че протеинът ти е ок като количество, но другите макроси са в много лошо съотношение. Храни тялото си на клетъчно ниво- с храна, богата на минерали, антиоксиданти, фитонутриенти.

04.02.18
19:11

Благодаря ти

04.02.18
21:40

Аз винаги се въздържам да критикувам 3в1-то, фитнес бисквитите белвита и активията на данон, че не ме взимат насериозно. Радвам се, че ме изпревари някой.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 04.02.18 21:41.

04.02.18
23:35

Знам, че 3 в 1 трябва да го махна, но толкова съм свикнала с него, че ми е доста трудно. Ще опитам да го намаля от утре, пък дано се получи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1