Нисък ли съм?

Темата е заключена.

27.12.17
17:12

Здравейте!
Момче на 15 години съм и смятам че не съм много висок. 196 см съм. Ако някой играе баскетбол на професионално ниво, би ли могъл да ми каже за каква позиция ставам. Имам здрава физика.

1. Много ли съм нисък?
2. За каква баскетболна позиция ставам?
Благодаря, предварително!!!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Височината съвсем не е единственото качество, което определя за какво ставаш и за какво не, особено в конкретен спорт. Може би имаш поне още 4-5 години да се развиваш физически, съответно много неща не могат да се преценят в момента. Така поставени въпросите ти нямат полезен за теб отговор.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.12.17 10:38.

28.12.17
09:38

Нисичък си. Яж повече моркови, също така виси на лост. А, да - никакви щанги до 18 години, че ще си останеш тапишон.

От гледна точка на обществеността си много висок и вероятно под 1% от населението те превишава по ръст. Аз съм играл баскетбол (макар и не на професионално ниво) и ми е ясно, че в професионални баскетболни среди ще си сред сравнително ниските и най-подходящата позиция би ти била на гард - те са с твоя ръст и по-ниски и не би имал проблем при наличие на останалите необходими качества (например ако имаш добра стрелба от средно или далечно разстояние, би бил много ценен). Не обръщай толкова внимание на височината, защото тя ще се промени незначително впоследствие и почти не можеш да ѝ влияеш.

01.01.18
14:40

Благодаря за отговорите!
😀

01.01.18
15:13

казано от Enígma на 28.12.17, 09:38:

Нисичък си. Яж повече моркови, също така виси на лост. А, да - никакви щанги до 18 години, че ще си останеш тапишон.

Хахаха недей така бе,ще вземе някой пубер да се върже ))))
Апропо историята познава велики баскетболисти около 180 даже,като не визирам Мъкси Бокс.

Мнението беше редактирано от nervak на 01.01.18 15:17.

30.01.18
00:22

казано от Алекс Петров на 27.12.17, 17:12:

Здравейте!
Момче на 15 години съм и смятам че не съм много висок. 196 см съм. Ако някой играе баскетбол на професионално ниво, би ли могъл да ми каже за каква позиция ставам. Имам здрава физика.

1. Много ли съм нисък?
2. За каква баскетболна позиция ставам?
Благодаря, предварително!!!

Какво значи здрава физика? Можеш ли да забиваш адекватно с този ръст, който не е малък за годините ти? Иначе се записваш в някой отбор и там треньора ще те прецени.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1