28.12.17
16:30
Здравейте,
Търся помощ относно тренировката ми. Накратко за мен - 175 см, 75 кг, редовните ми
тренировки започват с 3 месеца лостове лятото, след това правя упражнения вкъщи всеки ден - 2 упражнения по 3 хиперсерии за мускулна група (гръб, бицепс, гърди, трицепс) + корем всекидневно (8 упражнения едно след друго с 10 сек почивка). Да уточня - тренирам по 1 мускулна група на ден + корем. Играя редовно футбол. Сега мисля да вляза във фитнеса (и на фитнес съм ходил по-рано, ама това е друга тема) и ми трябва помощ относно конструирането на тренировката. Без хранителен режим, без добавки. Цел - мускулна маса и релеф. Тук идва интересната част - ще ходя два пъти седмично на фитнес, като евентуално ще правя и упражнения вкъщи някои от другите дни. Ако може да ме посъветвате как би било по-добре - цялото тяло два пъти седмично, ден почивка след това, тренировка вкъщи, ден почивка, пак фитнес или да направя сплит (гръб, рамо, бицепс + гърди, трицепс, крака или нещо подобно). Също ако може примерни базови упражнения, серии, повторения и евентуална почивка между сериите с оглед на целите ми (релеф и маса). Приемам всякакви съвети, мнения, критики.
29.12.17
19:09
Най-удачно е да правиш цялото тяло, ако ще е само два пъти седмично. Вкъщи също гледай да натоварваш цялото тяло.
29.12.17
19:10
Най-удачно е да правиш цялото тяло, ако ще е само два пъти седмично. Вкъщи също гледай да натоварваш цялото тяло.