Помощ при избор на добавка

Здравейте 🙂
Първо искам да попитам нещо извън темата. Има ли някой от вас информация за “динитрофенол” (DNP) и знае ли откъде мога да си набавя или човек, който да продава. В краен случай може и някакъв заместител негов.
И вече по темата. Харесала съм си три продукта и не мога да реша кой да взема. Най-вече ми трябва за енергия (ходя на фитнес) и намаляне поне дори и малко на глада, а предполагам намаляването на теглото и мазнините си идва след тези неща.
1. Syntrax - Fyre
2. AX Slim FX
3. Pure Nutrition - Black Fire
Намерих дозички от по 2 капсули на Black Fire и затова по клоня към него, защото не знам как ще ми подейства, както той, така и другите два продукта, а поне имам шанс да го пробвам.
Благодаря предварително за мненията !

Темата беше редактирана от Веселена Димитрова на 28.12.17 17:35.

Ако се съди по състава AX Slim FX е най-удачен избор. Друг е въпроса дали ще успееш да се сдобиеш с оригинален продукт и дали цената е достъпна за теб. 1MeTIQ е сравнително скъпа формула, която повишава доста цената и в много блендове за изгаряне на мазнини избягват да я поставят.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 28.12.17 17:19.

До 60 лв съм склонна да дам. Притеснявам се от това да не е да дам пари за Slim FX и да не подейства при мен. Точно затова ще си взема дозички от Black Fire за около седмица и ще преценя по тях. Само 3 или 4 негативни коментара видях за Black Fire и заради това избрах него, а за Syntrax Fyre са доста повече и за мен Fyre е на трето място.
Иначе нещо относно DNP ?

Мазнина се гори трудно и бавно. Когато аз горя мазнина, намалям приема на калории, след около седмица започвам прием на по 2гр. л-карнитин и след още поне седмица добавям и фат-бърнър. В началото свалям тегло заради водата, която се губи (в много от фат-бърнърите има формула ‘‘water out’‘), а самата мазнина губя с темпове 1кг на всеки 2 седмици, ако всичко е ОК с диетата. За това не се заблуждавай, че с прием на няколко дози продукт за изгаряне на мазнини ще се получат нещата.

Това ми е пределно ясно. Искам да кажа в началото на 2017г. бях 95-96 кг. при ръст 1.64-5 и възраст 15 години. След 3-4 месеца ходене на фитнес (бягане по 40-50 мин и леки упражнения) и зверска диета по 1 ябълка на ден или солети и мляко станах 62-3 кг. Спрях фитнес и в момента не ходя от около 5-6 месеца за който месеци съм качила само 6-7кг варират, НО със ядене на тестени и сладки неща постоянно. По 3-4 кроасана, вафли, пици, донъти само за ден и то в продължение на 2-3 месеца това. В момента дори го правя същото нещо на ядене изяждам по 5-6 филии хляб, на кантар съм качила около 7 кг, а в огледалото според мен съм напълняла най-много в паласките. И сега след тези 5-6 месеца почивка, нямам желание да се оставям така въпреки, че не съм качила много и хората ми казват, че още съм свалила дори.
Въпреки всичко искам компетентно мнение коя от трите добавки да почна, въпреки че клоня към Black Fire.

Мнението беше редактирано от Веселена Димитрова на 28.12.17 21:32.

От гледна точка на добавки съм пила само и единствено Хром Пиколинат от който сега съм с кисти по щитовидната жлеза , за щастие малки, не са опасни. Нямах кой знае какъв ефект. Пих го заради апетита към сладко. Сладко ми се ядеше още повече, когато го пих, но не качвах килограми, даже бях свалила малко.

28.12.17
21:55

казано от Веселена Димитрова на 28.12.17, 21:25:

бях 95-96 кг. при ръст 1.64-5 и възраст 15 години...зверска диета по 1 ябълка на ден или солети и мляко станах 62-3 кг. ... ядене на тестени и сладки неща постоянно. По 3-4 кроасана, вафли, пици, донъти само за ден

казано от Веселена Димитрова на 28.12.17, 21:31:

Хром Пиколинат от който сега съм с кисти по щитовидната жлеза ,

Дали са от хрома кистите?
И защо искаш да влошиш нещата с подобен вид добавки?

Мнението беше редактирано от Margi на 28.12.17 21:56.

Да, защото вместо по 1 таблетка, аз взимах по 3 на ден  след всяко хранене(сутрин,обед,вечер).
Ще почвам фитнес след около 2 седмици и няма да имам енергия и сега особенно със този апетит нищо няма да постигна.
Трябва ми добавка за енергия, колкото да мога да направя една тренировка (най-вече кардиото) и за намаляне на апетит.

Мнението беше редактирано от Веселена Димитрова на 28.12.17 22:02.

28.12.17
22:05

казано от Веселена Димитрова на 28.12.17, 21:56:

Да, защото вместо по 1 таблетка, аз взимах по 3 след всяко хранене(сутрин,обед,вечер).

Това няма никакво значение.
Прочети пак горните два цитата и помедитирай над тях.
Откъде ти хрумна изобщо за това DNP?
И ако на тази възраст нямаш енергия за тренироки, кога мислиш че ще имаш?
Изабви се от това си мислене, че за всяка прищявка има хапче и се вземи в ръце. Това е времето когато или ще си коригираш грешките (на твоята възраст са по-скоро грешки на родителите ти), или ще си саботираш здравето за много години напред.

Мнението беше редактирано от Margi на 28.12.17 22:05.

От прекаленото количество хром в организма + изследванията ми, се доказа че са заради това кистите.
Както винаги и мен ме нападнаха. Съжелявам, че си направих регистрацията точно заради такива като теб. Хапче или не, дори преди да спра фитнеса нямах сили да ходя и ми беше и скучно и тъпо, защото нямах енергия и се мъчех и заради това се и отказах. Дори ето чист пример днес изядох толкова неща, имаше и плодове в менюто ми, но нямам енергията като преди. Затова ми трябва избор от 3-те продукта, кой да взема поне за старт.

28.12.17
22:50

Никой не те е нападал. Много сте докачливи когато някой ви каже нещо, което не ви харесва.
По повод на липсата на енергия - пробва ли да се храниш добре, с качествена храна - нито прекалено много, нито прекалено малко като количество?

28.12.17
23:16

Самите тренировки ще ти повдигнат тонуса. От години си боря липсата на настроение и сезонните депресии с тренировки. Намери си формат на тренировките, който ще ти поддържа мотивацията и имай малко воля. Ако откриеш в какво искаш да имаш резултат, мисли само в тази насока. Аз лично съм постигнала най-силният си визуален прогрес през периодите, в които не съм приемала нищо.
Ако непременно държиш да похарчиш едни пари за някакво нещо, просто си вземи л-карнитин, но основното е да си постоянна. Знам колко са болезнени и неприятни дните с първите трески след сериозни прекъсвания, но ако успееш да преодолееш това, не мисля, че ще са ти нужни добавки.
Апетитът, сам по себе си, не е нищо лошо. Помисли и в посока на казаното по-горе - по-пълноценно меню, което да ти отговаря на вкусовите предпочитания и всичко ще е наред. А в дните, в които ти е апатично или те мързи, или не си готова за най-сериозните си успехи, просто иди до залата, раздвижи малко и ще видиш как ще се енергизираш.
Пробвай - нищо не ти коства. Добавките винаги можеш да ги купиш.

За DNP - избий си тази абревиатура от главата. Това няма да ти даде енергия, а ще те изпече. В съвсем брутално буквалния смисъл на думата.

Относно останалите хапчета, които си споменала - всеки харесва различни фет бърнъри, и трите споменати са имали добри отзиви, сякаш блек файъра поне в наличните му версии е най-добър. Другите 2 малко почиват на стари лаври. И все пак - потърси друго решение преди хапчета.

Сис

29.12.17
06:33

Здравей! 2,4-динитрофенол е продукт, с който доста трябва да се внимава- т.е. в биохимичен аспект прекъсва взаимодействието  м-ду субстратно фосфолириране и биологично окисление= дихателната верига върви на празен ход - синтезира се топлина ,вместо енергия до такава степен, че се стига до хипертермия и в най-лошия случай до смърт/ последното при предозиране /. Една колежка преди време си отиде така - така че - внимавайте! 📌

За ДНП искам много да го пробвам и да видя дали наистина се премахват мазнините толкова лесно.
Иначе благодаря за мненията. Предполагам ще взема няколко дозички за около седмица на black fire за да видя как ще подейства и след това кутия, но първо ще почна фитнеса без добавката.
Все пак чакам мнения откъде мога да си набавя динитрофенол и дали въобще може да се намери.

Мнението беше редактирано от Веселена Димитрова на 29.12.17 09:27.

29.12.17
10:05

Ти си малоумна:/
И това го казвам без извинение.
Няколко човека ти обясниха, че DNP не е за теб обясниха ти рисковете,ти си знаеш твойта.

Честно казано, ти какво мислиш, затова дали съм малоумна или не слабо ме вълнува и знаеш кое точно ме вълнува 😄
Щом съм преценила, че искам да го закупя мислиш ли, че не съм проучила за рисковете, ами просто ей така си измислих името на продукта и ето така пък то наистина имало такъв продукт ?!
И какво си мислиш, че с твоята обида без извинение ще ми промениш мнението или може би ще изпъкнеш?
Тази тема е първо да разбера кой от 3 продукта да избера и да знам дали мога да намеря динитрофенола или не, а не да ме обиждат такива като теб. Всеки си има живот и сам преценява какво да взима и какво не 🙂

Мнението беше редактирано от Веселена Димитрова на 29.12.17 10:32.

29.12.17
11:07

Очевидно нищо не си прочела щом държиш да вземаш подобен продукт. Нито си се вслушала в съветите на другите писали в темата.
Аз съвет не съм ти дала но реално не ми дреме дали ще пукнеш или не.

Мнението беше редактирано от Martina Simeonova на 29.12.17 11:09.

За съжаление трябва да се съглася с Мартина. Опитах да натъртя на това, че може съвсем буквално да се изпечеш жива (и усещането съм чувал, че е крайно неприятно), но явно това да свалиш някое килце без усилия е по-голяма мотивация от това да си жива. В крайна сметка - естественият подбор ще си свърши работата.

Колкото до съвет откъде да го намериш - съмнявам се някой тук да го направи, по ред причини.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 29.12.17 11:34.

Мартина аз търся съвети, а не обиди. И щом не ти дреме защо въобще се включи в темата ?
Всеки организъм е различен и това, че няколко човека са превишили дозите или не са знаели кога да го пият проблем и на останалите хора, които знаят как да го пият ли е ?

Мнението беше редактирано от Веселена Димитрова на 29.12.17 12:51.

29.12.17
13:01

15 годишна ще взима тежки химии и знае как да ги взима ? Айде, не ми говори глупости... С хрома дори си успяла да предозираш. Нищо не си чела и това става ясно още от диетата ти.
Сваля се с качествена и стабилна храна, а не с глад и хапчета. Аз свалях по 1 кг на седмица, само със следене на макроси и без лишаване от храна,но наблягах на протеина.
Хора, които имат спортен опит колкото твоите години, ти дават съвети и ти пак се перчиш и обясняваш, че си чела и тн. Нищо не сте чели днешните пубертети. 80 кг момичета, които ядат цял ден джънк и искат да свалят с хапчета или да скрият килата с гримове или 40 кг момченца, които се друсат и пият, но със зоб щели да са яки...
Прецаквате си здравето за цял живот, ама вие всичко знаете.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.12.17 13:06.

Предозирах точно, защото четох мнения на такива разбирачи като вас по-големите, по форумите. Поредният човек, който ме напада в този сайт. Такива са днешните хора, убеждавам се вече.... гледат да те обидят и ако може да те закопаят. Вместо да ти помогнат с каквото могат....
Това все пак, не е единственият сайт с който мога да извлека информация 🙂
И все пак дано се намери добър човечец, който да ми даде информация поне за бърнърите.

Мнението беше редактирано от Веселена Димитрова на 29.12.17 13:40.

29.12.17
14:00

Не мисля, че нормален трезвомислещ човек би ти дал съвет от къде да си набавиш подобен продукт.
Вместо да се репчиш и да се сопаш на хора разбиращи в пъти повече от теб, аз бих ги послушала на твое място.

29.12.17
14:05

Дарлинг, недей се сърди на света, че не ти дава информацията, която искаш да чуеш. Как да ти се даде мнение за фетбърнърите че и за трите? Кой ги е взимал и трите и е спазвал останалите фактори да са еднакви за да може да прецени дали и кой фетбърнър работи най-
добре? Нали ако имаше работещи фетбърнъри нямаше да има дебели хора? Според теб 60 лева за опаковка фетбърнър ли делят дебелаците от мечтаната слим фигура и колко трябва да са бедни или стиснати че да не ги дават и да си решат проблема?

29.12.17
14:10

Ето ти цитат за DNP - “
Основните жертви на този изключителна съставка са хора с наднормено тегло и “свръх-амбициозни” състезатели. Това е препарат за професионалисти, а не магическо хапче, което ви позволява да се тъпчете с бързи храни и полуфабрикати, и в същото време да поддържате ниски нива на подкожни мазнини. “
Ти от професионалистите ли си или от тези които си мислят, че е магическо хапче и се тъпчат с бързи храни ?

Димо, защо не прочетеш пак защо търся фет бърнъра ?
Не го търся, за да си сваля килата, само и единствено чрез него, а за да си набавя енергия и малко да намаля апетита и вследствие на това да ги свалям + тренировки.
И има такива хора, които пият доста добавки и могат да изкажат мнения.
А и плюс това аз питам кой е по-добрият спрямо мненията също, пък и може човекът който си изказва мнението да има близък пил дори единият бърнър и да има информация.
Аман от ей такива хора.
Честно казано кефя ви се 😄

BuFu всичко от български форуми съм изчела за него. Недей се труди да ми цитираш 😄
И пак не разбрахте май, ако от тук не намеря информация, както отиват нещата, че няма да намеря има още няколко български сайта от който бих.

казано от Веселена Димитрова на 29.12.17, 14:56:

И пак не разбрахте май, ако от тук не намеря информация, както отиват нещата, че няма да намеря има още няколко български сайта от който бих.

Много добре разбираме много неща.
Нека другите сайтове носят сами отговорност за информацията и съветите, които дават. Повтарям - да носят отговорност (дано!).

За нас приоритет е здравето. Ако ти имаш друг приоритет - ОК, това винаги ще е твой личен избор, но не настоявай да се съобразим с него. Продукти и медикаменти, които са несъвместими с доброто здраве, остават извън зоната на bb-team. Има много такива, информация в интернет не липсва. Не се впечатляваме особено от “заплахата” с други източници на информация. Свикнали сме и с потребители, които нямат нагласата да приемат съвети.

Последното, което ще напиша.
Първо - ако мислиш, че само ДНП е вреден...... яко си заблуден, както и другите. Дори водата, която я пием е вредна 😄
А и така нека допълня. От всички добавки със теми във сайта поправи ме, ако греша, само динитрофенола е най-вреден ??? ... Момчета продължават да се тровят и влизат по болници, заради продукти на пазара, който не са спрени, понеже не са вредни нали така, даааа 🙂
Абсолютно си прав, изборът е изцяло мой !
Заплаха ? Направих си регистрация само и единствено да разбера нещо повече.
И никакви заплахи няма мога да ти кажа 😄 Това, че съм регистрирана тук, не означава, че не съм другаде и не мога да черпя информация от друго място, че да тръгна да заплашвам 😄
Приятен и спокоен ден 😄 !

Мнението беше редактирано от Веселена Димитрова на 29.12.17 15:39.

Т. Тодорова

29.12.17
16:11

Казаха ти хората каквото имаше да се каже, а аз съжалявам, че не мога да те тракна и да докладвам на вашите какви ги твориш.

Докато има кой да иска да ти я продаде, ще намериш добри отзиви и препоръки за всяка химия и за всяко гомно, с извинение.

Купи си един л-карнитин и едно бцаа, ако толкова държиш да си купиш нещо - на мен ми дават енергия, която по принцип нямам, а и се възстановявам супер бързо.

Термогенни бърнъри не бих ти препоръчала - лично при мен са довеждали до много неприятни ефекти в конкретни моменти или в леко превишена дозировка - файър, майър, зарежи ги и се грижи разумно за себе си, според възрастта и нуждите си.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.12.17 16:16.

30.12.17
00:04

казано от Веселена Димитрова на 29.12.17, 15:35:

Първо - ако мислиш, че само ДНП е вреден...... яко си заблуден, както и другите.

Мхм, за това е най-популярния хербицид срещу двусемеделни, даже паламидата не може да му се опре.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 30.12.17 00:06.

Здрасти!

Нямаш нужда от никакви хранителни/спортни добавки, а за DNP вече са ти казали достатъчно. Тъжно ще е, ако продължиш да бъдеш твърдоглава. Никой тук не ти мисли лошото и повярвай, никой не си потрива доволно ръцете, мислейки си “ооо, сега ще й кажа колко е вредно, за да не го вземе и да си стои с излишните килограми”.
Просто се вслушай.

От какво имаш нужда тогава? Отговорите се крият в цитираните по-долу твои изказвания.

казано от Веселена Димитрова на 28.12.17, 21:25:

Искам да кажа в началото на 2017г. бях 95-96 кг. при ръст 1.64-5 и възраст 15 години. След 3-4 месеца ходене на фитнес (бягане по 40-50 мин и леки упражнения) и зверска диета по 1 ябълка на ден или солети и мляко станах 62-3 кг.

Свалила си над 30 кг за 3-4 месеца. Това означава, че направо си изтормозила тялото си от глад.
Съвсем нормално е да последва липсата на енергия и преяждането с боклуци. В момента храненето ти не е никак добро.
Добавките няма да поправят тези неща, защото основата (пълноценно и достатъчно хранене) ти липсва.

казано от Веселена Димитрова на 28.12.17, 21:25:

Спрях фитнес и в момента не ходя от около 5-6 месеца за който месеци съм качила само 6-7кг варират, НО със ядене на тестени и сладки неща постоянно. По 3-4 кроасана, вафли, пици, донъти само за ден и то в продължение на 2-3 месеца това. В момента дори го правя същото нещо на ядене изяждам по 5-6 филии хляб, на кантар съм качила около 7 кг, а в огледалото според мен съм напълняла най-много в паласките.

Първо си оправи храненето. Можеш да почерпиш идеи от това ръководство. Намали до минимум кроасаните, вафлите, донътите и включи храни, които има какво да дадат на тялото ти, освен калории и захар.
Започни и да се движиш.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 30.12.17 22:01.

казано от Веселена Димитрова на 29.12.17, 15:35:

Последното, което ще напиша.
Първо - ако мислиш, че само ДНП е вреден...... яко си заблуден, както и другите. Дори водата, която я пием е вредна 
А и така нека допълня. От всички добавки със теми във сайта поправи ме, ако греша, само динитрофенола е най-вреден ??? ... Момчета продължават да се тровят и влизат по болници, заради продукти на пазара, който не са спрени, понеже не са вредни нали така, даааа 
Абсолютно си прав, изборът е изцяло мой !
Заплаха ? Направих си регистрация само и единствено да разбера нещо повече.
И никакви заплахи няма мога да ти кажа  Това, че съм регистрирана тук, не означава, че не съм другаде и не мога да черпя информация от друго място, че да тръгна да заплашвам 
Приятен и спокоен ден  !

Здравей! Виждам , че мартина се държи с теб много грубо , както и някои други в темата ...тя показа днес подобно отношение и към мен, остави я нека си лае , остави ги и останалите които се държат така , сякаш всичко знаят,критикуват , квалифицират , но така и не те насочват ясно и разбираемо към решението на проблема ти.Аз съм начинаеща в сверата , но желая да ти помогна , защото си младо момиче.Не вземай този продукт , той е опасен , защото ще повиши телесната ти температура , а това ще натовари сърцето ти до предел без значение от дозата и ако случайно си предразположена към сърдечни смущения може да стане наистина зле.Просто повишава температурата и от там разхода на енергия...много е просто енергията идва от въглехидратите в храната ти и ако е повече от необходимото, се натрупва подкожно.Просто имаш нужда да се храниш във въглехидратен дефицит и нещата постепенно ще се случат , дефицит не значи непременно да падаш на нула(Пиер Дюкан) ами въглехидрата да ти е горе долу колкото протеина или малко по-нисък...протеина е хубаво даже да го завишиш леко , за да минимализираш мускулната загуба.Общо взето взимаш малко по-малко калории от нужното за тялото ти за да подържа сегашното ти тегло.Но калориите е важно от какво ще си ги набавиш , защото и захарта е калория , но безполезна , освен че е моментален енергетик и стимулатор на инсулиновата чуствителност , което пък от своя страна ще попречи на разграждането на излишните мазнини.Ако тренираш бодибилдинг, нисковъглехидратното хранене ще занижи силовите ти показатели , но пък ще ускори процеса на чистене на мазнини.Не слагай химия в тялото си...никой не е спечелил от такова нещо в дългосрочен план.Знай , че нещата се случват бавно и изискват търпение и ако си упорита ще успееш да постигнеш целите си.Относно смятането на нутриентите това е лесно четеш и помниш.Моето мнение е да ядеш каквото тялото ти желае в общи линии , просто дръж въглехидрата в нормата която е добра за тялото ти и намали до минимум транс мазнините основно животинска мазнина и слънчогледово олио или каквато и да е рафинирана мазнина...ако обичаш мазно-зехтин , но без никаква термична обработка,жълтък от яйце,авокадо...тези мазнини откликват много добре хормонално.Знанията ми са любителски , та сама реши дали ще ме послушаш за диетата , но само не взимай синтетични отрови.Успех!

П.П.Само да допълня , че видовете въглехидрати играят голяма роля и за мен лидер е фасула-обработва се бавно от организма , което означава че те държи сита за по-дълго време , а и не съдържа особено много въглехидрат , освен това чисти много добре вредния холестерол.

Мнението беше редактирано от Оля Петрова на 05.01.18 01:40.

Bart Simpson

05.01.18
01:50

Въглехидрат, подкожно.
На една филия хляб съм от плочките значи.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 05.01.18 02:06.

казано от Hitolq на 05.01.18, 01:08:

...остави ги и останалите които се държат така, сякаш всичко знаят, критикуват, квалифицират, но така и не те насочват ясно и разбираемо към решението на проблема ти.

Останалите отдавна не са мотивирани да водят кръстосани разпити.
Как да задаваме въпроси интелигентно?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1