Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимРодилен белег е, имам си го от бебе, не знам дали е същото като бенка, цял живот си седи така, никога не ме е притеснявала. Не ми се ще да дърпам рогатия за опашката като отида да го режат или там каквото ги правят. Някой ако има повече информация как стоят нещата ще ми е интересно да чуя.
05.01.18
10:38
И аз имам такова петно по рождение на единия бут. Баща ми има същото по форма и размер, обаче при него му е на ръката. При мен е тъмна пигментация на кожата, не знам при теб дали е подобно.
казано от Queen Cobra на 05.01.18, 10:21:
Какви фотошопи на крака, какви глупости!
Аз всеки път казвам че е другарско съревнование и не вярвам никой да излъже. Иначе без много да се напъвам веднага се сетих за поне 5 начина с които за 30 секунди бих могъл да изманипулирам показанието на кантара, вместо да си играя 3 минути да изрязвам и монтирам крака на кантар.
Например: Държа бутилка с вода - кило и половина разлика. Изпивам бутилката преди да се кача на кантара и взимам втора в ръка - ето ти 3 кг. Слагам си раница с багаж в нея на гърба - ето ти колкото си искам килограма. Помолвам някой по- тежък приятел да се снима на кантар и да ми прати снимката - зависи от приятелите, имам и 145 килограмов 😄. Завъртам врътката (механичните кантарчета имат врътка отстрани за центроване на нулата) сигурно 10 кг може да играе нагоре или надолу резултата. Подпирам се с ръка на гардероба пред който ми стои кантара и натискам надолу - добавям колкото силичка имам в рамото... И още и още сигурно мога да се сетя.
Нищо ся, надявам се разсеяхме съмненията и можем да си продължим със записванията за чалънджа, че крайния срок е след 2 дни!
05.01.18
10:42
Затова най-добре кратко видео как стягаш пресата и това е.
Иначе да, дори без манипулация преди 3 дни бях 60 кила, вчера вечерта 63., ако се нахраня добре, и бог не знае 🙂
казано от Alexander Krastev на 05.01.18, 10:38:
И аз имам такова петно по рождение на единия бут. Баща ми има същото по форма и размер, обаче при него му е на ръката. При мен е тъмна пигментация на кожата, не знам при теб дали е подобно.
Аз имам 3 родилни петна на различни места и на трите ми хлапета всяко има по едно от тях на съответното място 😄
Да, пигментация е и не изглежда като бенка или като брадавица.
Интересното е че според майка ми са ми се появили в следствие на някакъв зверски допотопен антибиотик, който навремето ѝ предписали докато ме е кърмила още на няколко дни новороден (доксациклин мисля) и съм дал алергична реакция. Не знам доколко е възможно това, а и да е възможно, как пък се предадоха на децата ми?!? Чак гените да ми е променил тоя антибиотик...
05.01.18
14:53
Димо аз от Фотошоп не разбирам за да се изкажа 🙂 но знам, че ако спечелиш това значи, че барт ще ти готви. Познай дали няма да ядеш отровни гъби ако не види кантара и балатума пред вратата 😄
Хохохо, нищо чудно така да стане.
Там е бе, аз съм педант за тва, виж че даже съм очертал с химикал точното място където се слага, щото кантарите много зависят от неравностите на пода. Всеки път загръщам дебелото килимче да е на твърфа повърхност, слагам кантара, тегля се, прибирам го и оправям килима.
Мнението беше редактирано от Димо на 05.01.18 15:14.
Айде, жените! За срамота ще взема в “конкурс” с двама участника да стана трета. 😄
казано от БПН на 05.01.18, 15:24:
Айде, жените! За срамота ще взема в “конкурс” с двама участника да стана трета.
Сводка на ТАСС за двустранните игри между САЩ и СССР:
“Отборът на САЩ се класира предпоследен, а съветските атлети заеха почетното второ място”.
Утре сутринта ще се снимам и ще кача снимките в темата. Тези дни все след вечеря се сещам, когато няма да е много достоверен кантарът. 😃
Ми ето - Диляна, Ангелова и Кобрата казаха че се записват, ама не са се снимали и измерили още!
кроспост: А! Браво - ето Диляна си държи на думата.
едит2: И Денито и тя щеше да се включва, че даже и за три месеца само иска да извади плочките.
Мнението беше редактирано от Димо на 05.01.18 16:16.
казано от Диляна на 05.01.18, 16:03:
Тези дни все след вечеря се сещам, когато няма да е много достоверен кантарът.
На започване след тежка вечеря, на приключване - сутрин след ставане и тоалетна. 🙂
Като гледам предното “предизвикателство”, това трябва да е достатъчно за спечелване на това. 😄
Сега Димо пак ще каже, че хейтвам, защото се подигравам. 🙂
Боби, включи се и ти да ни покажеш как се прави 🙂 При тая слаба конкуренция си е безплатна вечеря (и преносно и буквално 😄 ).
казано от Димо на 05.01.18, 16:14:
Боби, включи се и ти да ни покажеш как се прави При тая слаба конкуренция си е безплатна вечеря (и преносно и буквално ).
Обатна психология? 🙂 Не работи при мен, поне не и в толкова директен вариант.
Отдавна разбрах, че нещата не стават с рогата напред и изведнъж, а бавно и постепенно, с мисъл и търпение. Предизвикателството е да подредиш живота си така, че това да стане възможно, да го направиш и задържиш с години, а не за месеци. 🙂 Това се опитвам да ви кажа през цялото време, а не ви “хейтвам”.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.01.18 16:20.
Разбирам и приемам позицията ти, но нека не забравяме че при различните хора работят различни стимули. И това зависи от темперамент, от досегашен опит, от крайност на нуждата и още много неща.
На някой от участниците в първото предизвикателство отрази ли му се негативно участието? Освен че Кръстев си сецна кръста преследвайки бонус-куеста за 200 кила клек 😄 На Барт престоя в болница може и да е бил свързан, а може и да не е бил свързан с трениране и/или хранителен режим. Отделно от това какво се получи? Всички свалихме някое кило, изглеждаме малко по- добре и вярвам че сме и малко по- здрави от цялата работа (ай, без Кръстев, ама той пък силата си вдига, но дори и не знаем дали ако не беше предизвикателството малко от малко да си контролира храната нямаше да е много по- зле с шкембака). И кво ся накрая? В шеги и закачки, къде сериозно, къде несериозно, но напълно безплатно и без някакви негативни емоции едни хора станаха малко по- здрави и повече се харесват? Къде е драмата? И какво има да не му харесваш?
05.01.18
16:33
Всъщност аз сериозно бях подходил към предизвикателството, даже в началото храната описвах старателно и бях свалил 2-3 кила, ама после като се появи предизвикателството за 200 клек и бях
казано от Boby_ на 05.01.18, 16:11:
На започване след тежка вечеря, на приключване - сутрин след ставане и тоалетна.
Като гледам предното “предизвикателство”, това трябва да е достатъчно за спечелване на това.
казано от Boby_ на 05.01.18, 16:19:
Предизвикателството е да подредиш живота си така, че това да стане възможно, да го направиш и задържиш с години, а не за месеци. Това се опитвам да ви кажа през цялото време, а не ви “хейтвам”.
Тук малко си противоречиш според мен. Присмиваш се че резултатите са бавни и далеч от екстремното, а после казваш как нещата трябва да се правят бавно?
Ако наистина сме толкова зле търчейки неориентирано напосоки и сме 1 напред, 2 назад, ти с твоя бавен и стабилен ход пак трябва да успееш да задминеш лесно всички? 🙂
Хайде, включи се, ще е забавно, join the dark side, we have cookies. И аз и Барт пък съвсем има 😄
Мнението беше редактирано от Димо на 05.01.18 16:38.
казано от Димо на 05.01.18, 16:29:
Разбирам и приемам позицията ти, но нека не забравяме че при различните хора работят различни стимули. И това зависи от темперамент, от досегашен опит, от крайност на нуждата и още много неща.
На някой от участниците в първото предизвикателство отрази ли му се негативно участието? Освен че Кръстев си сецна кръста преследвайки бонус-куеста за 200 кила клек На Барт престоя в болница може и да е бил свързан, а може и да не е бил свързан с трениране и/или хранителен режим. Отделно от това какво се получи? Всички свалихме някое кило, изглеждаме малко по- добре и вярвам че сме и малко по- здрави от цялата работа (ай, без Кръстев, ама той пък силата си вдига, но дори и не знаем дали ако не беше предизвикателството малко от малко да си контролира храната нямаше да е много по- зле с шкембака). И кво ся накрая? В шеги и закачки, къде сериозно, къде несериозно, но напълно безплатно и без някакви негативни емоции едни хора станаха малко по- здрави и повече се харесват? Къде е драмата? И какво има да не му харесваш?
Ще ти кажа къде е проблемът. Плочки-млочки се вадят лесно с глад за два-три месеца. После какво? Тялото страда от недохранване (не липса на калории, а именно неодхраване) и позивът за ядене става прекалено силен. Следва тъпкане, връщане на теглото, срам и угризения. И влизаш в порочния кръг с пълна сила. Ето това става.
И не теоретизирам на чужд гръб, а ти го казвам от свалени и качени около 40 кг няколко пъти в живота си.
казано от Димо на 05.01.18, 16:34:
Тук малко си противоречиш според мен. Присмиваш се че резултатите са бавни и далеч от екстремното, а после казваш как нещата трябва да се правят бавно?
Ако наистина сме толкова зле търчейки неориентирано напосоки и сме 1 напред, 2 назад, ти с твоя бавен и стабилен ход пак трябва да успееш да задминеш лесно всички?
Хайде, включи се, ще е забавно, join the dark side, we have cookies. И аз и Барт пък съвсем има
Напротив, никак не си противореча. Това, което искате в предизвикателството, не е сложно да се направи. Малко глад, малко тренировки и готово. Някой от вас може и да постигне добри визуални резултати за няколко месеца - не искам да ви подценявам в никакъв случай. Никой няма да ги задържи обаче. Не така, не и за толкова време.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.01.18 16:41.
казано от Boby_ на 05.01.18, 16:37:
И не теоретизирам на чужд гръб, а ти го казвам от свалени и качени около 40 кг няколко пъти в живота си.
Ама всеки път ли ги сваляше с глад?
казано от Димо на 05.01.18, 16:41:
казано от Boby_ на 05.01.18, 16:37:
Ама всеки път ли ги сваляше с глад?
Не, но винаги с крайности. Искаш да опиша 20 години опити и грешки в един пост? 🙂 Половината от тях са в дневника ми
Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.01.18 16:49.
Не, няма нужда да описваш, беше въпрос- уловка 😄
А щом всеки път е било с крайности, как говориш от личен опит че с умерени средства резултата ще е по- различен? 🙂
Недей отговаряй, въпроса е риторичен. “Умерен”, “краен” са все зависещи от контекста, от нуждата, епитети. Ти искаш да постигнеш нирвана и златната среда и баланс в живота и правиш каквото смяташ за нужно на база на досегашния си горчив опит в търсенето на външния вид, който искаш. Аз искам същото, просто моя житейски горчив опит е че ако не се самопредизвиквам постоянно и се оставя на течението, резултатите са свински.
05.01.18
16:59
Абе като гледам нЕкои мерки дет ги постнахте, съм обнадежден, че и аз мога да се включа в чалънджа 😄
казано от Димо на 05.01.18, 16:52:
Не, няма нужда да описваш, беше въпрос- уловка
А щом всеки път е било с крайности, как говориш от личен опит че с умерени средства резултата ще е по- различен?
Недей отговаряй, въпроса е риторичен. “Умерен”, “краен” са все зависещи от контекста, от нуждата, епитети. Ти искаш да постигнеш нирвана и златната среда и баланс в живота и правиш каквото смяташ за нужно на база на досегашния си горчив опит в търсенето на външния вид, който искаш. Аз искам същото, просто моя житейски горчив опит е че ако не се самопредизвиквам постоянно и се оставя на течението, резултатите са свински.
Това какво определяш за крайност не зависи от контекста, а от възможностите за човешкото тяло. Във всеки един конкретен момент определението за здравословно е сравнително тясно и е въпрос на информираност и познания.
Опитваш се да омаловажиш това, което съм преживял и направил, без да имаш ни най-малка представа каква е генетичната ми предразположеност към напълняване и как се боря с нея. Външните предизвикателства са последната ми мотивация, само това мога да ти кажа.
Чакай и аз да кажа)))
Иван се опита да ме затрудни...ама ще нагодим нещата,а ето един стаут на 6-7месеца)))
Мнението беше редактирано от nervak на 05.01.18 17:04.
Отделно, то ясно си пише с големи букви най- отгоре: плочки за лятото. Не искаме никого да подвеждаме че предлагаме “Четирите стълба на вечното благоденствие в живота” (снощи един приятел ми праща няква такава книга от някъв индийски гуру, който търси това, мога да му пратя и на него линка) Пак ще се подвайсеторя, но аз искам веднъж в живота си да се видя по плочки ейтака като прищявка с изцяло егоцентрични и естетически подбуди. Някой друг може да иска да се види по плочки, щото смята че са магнит за мацките (и то си е така реално). Някой друг може да иска да се види по плочки да се снима и да има внуците му да се хвалят на съучениците си къв як прадядо са имали преди 100 години и да викат: едно време са били мъжкари, трябва да се постегнем и ние да сме по-добри. Някой може да иска да си задоволи състезателната страст. Някой може да е наясно че няма да изкара плочки, но да ползва случая да се държи по- отговорно пред себе си и да се храни по- добре и да тренира по- често. Може да има 1000 причини защо някой може да иска да се присъедини. Нека не слагаме всички в негативния спектър.
Пък и дори и да са там, защо примерно не се присмиваш на хора, които искат да вдигат някакви много тежки железа, дори и рискувайки да се потрошат, увиват се с бинтове, мажат се с мазила и се мачкат само и само да ги отпусне да могат да ходят (ако трябва да съм съвсем справедлив, много ми хареса оня ден като каза че дори едисиколкостотин килограма тяга все още са на сто и кусур килограма разстояние от всеки рекорд). Или пък да ходиш да се присмиваш на назобаните и да им обясниш че така не си правят услуга в дългосрочен план. Ти ся с лесните за присмиване си се захванал: ма нямате плочки, ми нямаме, ние затова искаме, щот си нямаме 😄
казано от Boby_ на 05.01.18, 16:59:
Опитваш се да омаловажиш това, което съм преживял и направил, без да имаш ни най-малка представа каква е генетичната ми предразположеност към напълняване и как се боря с нея. Външните предизвикателства са последната ми мотивация, само това мога да ти кажа.
Нищо подобно, човек, изпитвам най- дълбок и искрен респект към постиженията ти и изобщо към над-средно-интелигентния-и-успешен-млад-селф-мейд-мъж който си по мое мнение.
Единственото което мисля че пропускаш постоянно, че ако за теб външната мотивация не работи, за други може пък да работи, защо искаш да им отнемеш възможността?
http://realniistorii.com/цял-семейство-реши-да-се-промени-за-6-ме/
Днес ми попадна една тематична статия. Ей такива разлики преди-след да видим накрая. 🙂
06.01.18
13:09
E, и аз се записах , да има масовка 🙂
Браво на дамите!
На другите смели мацки и пичове, които искат и да изглеждат по- добре да напомня че утре изтича срока за записване.
Последно повикване за мъжката част. Жените по плочки, мъжете не?
Записването приключва довечера в полунощ, все още имате време.
09.01.18
16:02
Чакай сега, трябва ли да пускаме отчети всяка седмица в темата?
09.01.18
16:26
казано от Queen Cobra на 09.01.18, 16:02:
Жените, задължително 😄 Димо сме го виждали вече 😄
Ако ти се поства би било чудесно да се вижда прогреса сравнен с храната и тренировките, иначе не е задължително.
казано от Никой на 09.01.18, 16:26:
Димо сме го виждали вече
Тука ся завоалиран fat-shaming ли ми правиш? 😄
09.01.18
16:53
казано от Димо на 09.01.18, 16:49:
казано от Никой на 09.01.18, 16:26:
Димо сме го виждали вече
Тука ся завоалиран fat-shaming ли ми правиш?
Ко? Не 🙂 Просто, публиката имаме нужда от нови лица. Не може само боб 😄
09.01.18
16:57
Лица?
09.01.18
17:02
казано от Queen Cobra на 09.01.18, 16:02:
Е ти все едно не пускаш обстойни снимки всяка седмица, та голяма промяна
09.01.18
17:05
казано от Bart Simpson на 09.01.18, 16:57:
Лица?
Както трябват нови лица в политиката, така трябват нови лица/тела и в съревнованията🙂 Вас вече ви гледахме, излъчиха се победители и тн. Ако нещо ми е било много интересно, гледам повторение- евентуално, но не на другия ден 🙂
09.01.18
17:12
Не ме разбра май.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече