05.01.18
18:31
Здравейте тежа 85-6кг 180см висок не мърдам за в момента от това, и незнам как да си направя режим или как да го нарека, работя като шофьор нощни смени само, тренировки никакви, освен че си товаря и разтоварвам буса сам ако може да се нарече тренировка, ходя пеш, искам да сваля но-нестава, ям всичко, като мазно не обичам пилешко чат пат, основно боклуци, като имам предвид полу-готови спагети, сладко, чипс,дюнери,бургери,пици не ям, пия много кола без захар. много ще съм ви благодарен за съвет
основно боклуци, като имам предвид полу-готови спагети, сладко, чипс,дюнери,бургери,пици не ям, пия много кола без захар.
Ти сам си каза къде е проблемът.
Според мен щом оправиш храната - намалиш джънка и ядеш повече качествени продукти, и намериш време за фитнес напр. 2 пъти седмично, ще имаш голям напредък.
Това, че си разтоварваш сам буса е добре за допълнителна физ. активност.
16.05.18
19:36
Здравейте пак, пиша отново с проблем, смених си работата пак драйвър но дневно по минимум 400-500км, качих 6-7кг, в момента съм 91-2кг, от 2 седмици премахнах напълно хляба и сладкото, имам предвид добавена захар, проблемът се състои в това че вечер като се прибера немога да се спра от храна има ли начин с който да сваля 10-тина кг без фитнес,
ще бъда благодарен ако някой ми каже.
16.05.18
20:17
Разбирасе, че има. Трябва да се престуктурират храненията и това последното в къщи, да е само месо (не мазно месо, риба, пиле, карантии) и суров зеленчук. Без въглехидрад и без мазнини. Може ракия (друг твърд алкохол, но не и вино)....Зеленчука колкото ти се яде, а месото не повече от една порция, като в ресторанта🙂)......Зеленчука без и месото без сосове, само подправки.
16.05.18
20:26
основно се мятам на пилешко, незнам кренвирши наденица и тнт дали стават, в салатите мазнина не слагам, мислех си за дюкан ама това 10-тина дни само на месо ми идва леко малоумно, пържено също не ям, въглехидратите гледам да ги намаля до минимум, незнам как стои въпроса с колата без калории и фъстъците особено пържените по 1 пакетче си заминава, а кола без захар си пия доволно 1л, също и 3-4 кафета с мляко пак без захар евентуално с стевия, алкохол ако пия 1-нъж годишно е много, та не е проблем
Мнението беше редактирано от Мартин Първанов на 16.05.18 20:27.
16.05.18
20:46
основно се мятам на пилешко, незнам кренвирши наденица и тнт дали стават, в салатите мазнина не слагам, мислех си за дюкан ама това 10-тина дни само на месо ми идва леко малоумно, пържено също не ям, въглехидратите гледам да ги намаля до минимум, незнам как стои въпроса с колата без калории и фъстъците особено пържените по 1 пакетче си заминава, а кола без захар си пия доволно 1л, също и 3-4 кафета с мляко пак без захар евентуално с стевия, алкохол ако пия 1-нъж годишно е много, та не е проблем
Червени меса също трябва да ядеш, без полуфабрикати, салами, наденици и т.н. За изпът можеш да си вземеш 2 плода ( по един в междухраненията), ядки (но не 1 пакет, а 30 грама), кисело мляко... Не се цели в отслабването, а се съсредоточи в правилното хранене и всичко ще се нареди...просто си го направи като ежедневие и го следвай...
16.05.18
20:57
отслабването като идея без фитнес е нещо много трудно, бях 143кг, стигнах 83 за 1,5г, мисълта ми е мога ли да сваля 9-10кг за период от 4-ри месеца примерно без екзърсайз, и си мисля за ето такъв режим-
сутрин-кисело мляко и ябълка, по мой сметки са 300 калории
3 кафета с мляко без захар да ги сложим по 80-240
на обяд можеби плодове 1-2 ябълки, няма време за месо и тнт, еквивалента е дюнер,пица,кръчма,-200калории
вечеря 300гр пилешки гърди 2 домата, кофичка кисело мляко, 2 ябълки- смятам го 950-1000калории,
общо1750-1800 калории, което според калколаторите е точно 500 надолу
16.05.18
21:05
отслабването като идея без фитнес е нещо много трудно, бях 143кг, стигнах 83 за 1,5г, мисълта ми е мога ли да сваля 9-10кг за период от 4-ри месеца примерно без екзърсайз, и си мисля за ето такъв режим-
сутрин-кисело мляко и ябълка, по мой сметки са 300 калории
3 кафета с мляко без захар да ги сложим по 80-240
на обяд можеби плодове 1-2 ябълки, няма време за месо и тнт, еквивалента е дюнер,пица,кръчма,-200калории
вечеря 300гр пилешки гърди 2 домата, кофичка кисело мляко, 2 ябълки- смятам го 950-1000калории,
общо1750-1800 калории, което според калколаторите е точно 500 надолу
без ябълки
16.05.18
21:23
Carbohydrate, благодаря ти, ще споделя резултати след месец.