Какъв инструктор?

06.01.18
20:01

Реших да започна фитнес и поне първите 2-3 месеца да съм с фитнес инструктор, та въпросът ми е всеки фитнес ли си има инструктори /личен треньор/ или трябва да се говори с тях отделно? И допускат ли се лични треньори, неработещи в дадения фитнес, да бъдат там и да ми дават насоки и изготвят програма? Знам, че въпросите са малоумни, чел съм доста относно фитнеса и никъде не пише как стои работата с треньорите./във фитнса ще бъда с 3 приятеля (2-ма ходят от 1 година, а другият от 2 месеца)/.

07.01.18
19:27

Зависи от конкретния фитнес и условията му - някои си имат, някои си нямат щатни инструктори. И може и да има някои, които не допускат външни инструктори, но повечето дори искат свободни инструктори да си водят тренировките във фитнеса им, защото привличат плащащи вход клиенти.

Щом сте групичка приятели, има намаление - групова тренировка - инструктора показва и на четирима ви и ви взема примерно не 4 такси, ами 2 и половина или нещо подобно.

Мнението беше редактирано от Димо на 07.01.18 19:28.

ДЕ

07.01.18
20:03

Както казва Киро Брейка: “къв е тоя треньор или инструктор по спорт, дето го няма” 😂
Майтапа настрана, но повечето са мани мани!

28.03.18
21:25

Аз преди месец си открих страхотен фитнес инструктор, от който мога да кажа, че научих много. Изготви ми индивидуална тренировъчна програма, както и комплексен хранителен и тренировъчен режим. Открих го в https://bazar.bg/обяви/спорт-танци-изкуство и ще продължаваме заедно, докато не постигна желаната от мен фигура.

28.03.18
21:30

казано от Atanas Ivelinov на 28.03.18, 21:25:

Аз преди месец си открих страхотен фитнес инструктор, от който мога да кажа, че научих много. Изготви ми индивидуална тренировъчна програма, както и комплексен хранителен и тренировъчен режим. Открих го в https://bazar.bg/обяви/спорт-танци-изкуство и ще продължаваме заедно, докато не постигна желаната от мен фигура.

Белчо Питона да не се е ориентирал към нови подходи в маркетинга? 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1