Има един стил ... ддз какъв - близък е до “мекия” класически рок с елементи на алтернатив и ню. Напоследък го ползват за озвучаване на сериали като Луцифер и екшъни като 6 underground. Правят го групи като Royal deluxe, The Score, Valley Of Wolfes. Приятен е, лек е, с много текст (на английски) аахах и привкус на “ретро”.
Много интересно - в съвременната музика има една тенденция емоцията да се изразява с крещене. Понякога се получава, стига да има запазена мелодичност ... то идеята на песента не е да те стресира в крайна сметка. А, бе, всичко се променя. Еволюция. Другия вариант е: ”Искам като натисна 2 да ми се пуска БТВ, а като натисна 3 - Нова”
казано от Dymag на 17.02.21, 20:54:
А, бе, всичко се променя. Еволюция]
Еволюция друг път...ПОЛЮЦИЯ.
Ах как ме бъзикна на болна тема ... скорпион, същия. Аз съм израстнал с тази музика, даже така ми звъни телефона. Дам, всичко се променя
Ужас, не мога да се спра, алоо модераторите (лирическо отклонение, тихо), няма такава музика, няма и да има
Мнението беше редактирано от Dymag на 17.02.21 22:11.
https://www.youtube.com/watch?v=elsU_l5Wto4&list=RDEM7-t4xpdYIRxiRs1n1lR8fg&index=4
казано от Dymag на 17.02.21, 21:14:
Ще изчезнеш като динозаврите :)
Блеки мr един от любимите :-)
Някой дали знае кой е първоизточника на тази песен? Не е във всеки случай Vojo Stojanovski. Според мен има нещо турско в нея но не мога да намеря никакво инфо. Това е песен над “чалгата”, добре е да се чуе
казано от Dymag на 23.03.21, 23:23:
Някой дали знае кой е първоизточника на тази песен? Не е във всеки случай Vojo Stojanovski. Според мен има нещо турско в нея но не мога да намеря никакво инфо. Това е песен над “чалгата”, добре е да се чуе
Зурли вместо гайди , това е турското. Другото е някакъв микс между наше и сръбско
Не са само зурните/зурлите, а и тъпана гаул. Каквото и да ровя за тези инструменти и комбинацията им в изпълнението, по отношение на балканите, все води към Пирин, Гоце Делчев и Разлог, и петрички роми, всичките в комбинация, което всъщност е македонската фолклорна област, да не се бърка с държавата. Мен като ми влезе нещо в главата и почвам да си губя времето :D
Я, тази още твори. Без майтап, слушал съм нейни парчета докато тренирам
Мнението беше редактирано от Dymag на 24.03.21 13:53.
Чувствителен ... ама не с оригинала на Oceo - Avora, а с кадри на Моника Белучи от филма Malena на Giuseppe Tornatore, който пък го озвучава Ennio Morricone. Така и дядо знае :P Пускаш испанско, щото те кефи циганското, ама за да не излезеш чалгаджия ...
Добре де, разбрах - трябва аз вместо теб, да ме прощава форума, рускиня ти избрах - Самира Зопунян
... е на такава музика не съм тренирал
иии - никой не е харесал мацката от бели-денса! Как може бре, какви мъже сте вие, какво като са и повечко калориите ... то това си е тематично за там :) Срамота!
Тез пък не можаха ли да измислят по-добър клип. Поне се върнаха към стария си стил
31.03.21
20:36
01.04.21
08:06
01.04.21
08:06
04.04.21
20:35
Да си оправя малко вкуса от “протестното” клипче на Слави ... харесвам барабани
Оригинала. Така ми звъни служебния телефон, да стресирам колегите ... крещи ми телефона :)
20.05.21
22:26
https://www.youtube.com/watch?v=UsmJ2nEV7gI
Лет ми да те лавю бейбииииии ! Министъра на спорта Георгиева :-))))))
https://www.youtube.com/watch?v=_-lvJ1ejJ88