Тренировки след прекаран остър хепатит Б

10.01.18
16:03

Здравейте активно тренирах от година и половина и бях постигнал доста добри резултати но преди 6 месеца прекарах остър хепатит Б и изградих антитела през този период не съм спортувал и се отпуснах доста. Лекуващият лекар ми каза, че вече съм преборил болестта и мога да започна да спортувам отново без да се натоварвам и ми препоръча да започна с плуване но все още усещам тежест и болки в областта на черния дроб след плуването. Въпросът ми е към тези който са го прекарали ще мога ли отново да правя тежки тренировки във залата и да приемам протеин за да се стегна и след колко време да започна?

10.01.18
21:31

казано от Ivan Ivanov на 10.01.18, 16:03:

...и ми препоръча да започна с плуване но все още усещам тежест и болки в областта на черния дроб след плуването. Въпросът ми е към тези който са го прекарали ще мога ли отново да правя тежки тренировки във залата и да приемам протеин за да се стегна и след колко време да започна?

Ами ти сам си отговаряш на въпроса. Щом имаш тежест и болки след по-лекото плуване, какво можеш да очакваш след тежката фитнестренировка? Просто трябва да чакаш. Протеина ще ти дойде множко. След остър хепатит черният дроб по-трудно преработва протеините и се налага да се намали количеството им за да се разтовари черния дроб.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1