18.01.18
18:23
Здравейте бодибилдъри имам един въпрос към всички вас 🙂
Започнах да тренирам преди месец отново, тъй като имам вече 4 год. в залата, но без никакви добавки, та направиха ми впечатление аминокиселините на SCITEC AMINO MAGIC 500gr пише, че са по някаква “анаболна формула” това правили ги до някаква степен по-опасни? И, ако някой ги е пробвал да сподели мнение за тях 🙂
Също така искам да знам за колко време приблизително стигат тези 500 грама аминокиселини.
18.01.18
19:06
...направиха ми впечатление аминокиселините на SCITEC AMINO MAGIC 500gr пише, че са по някаква “анаболна формула” това правили ги до някаква степен по-опасни?
Също така искам да знам за колко време приблизително стигат тези 500 грама аминокиселини.
Анаболната формула не е нещо притеснително... ти се стремиш към приоритет на анаболните процеси (предполагам!), та не виждам място за притеснение. Всъщност - ако си изясниш понятието ‘анаболизъм’ вероятно ще ти е от полза като цяло.
Гледайки съдържанието на продукта си мисля, че има смисъл да приемаш не по-малко от 2 дози в тренировъчни дни (по време и след тренировка). За колко време ще направиш 12-13 тренировки - това няма как да преценя.
18.01.18
19:45
...направиха ми впечатление аминокиселините на SCITEC AMINO MAGIC 500gr пише, че са по някаква “анаболна формула” това правили ги до някаква степен по-опасни?
Анаболната формула не е нещо притеснително... ти се стремиш към приоритет на анаболните процеси (предполагам!), та не виждам място за притеснение. Всъщност - ако си изясниш понятието ‘анаболизъм’ вероятно ще ти е от полза като цяло.
Гледайки съдържанието на продукта си мисля, че има смисъл да приемаш не по-малко от 2 дози в тренировъчни дни (по време и след тренировка). За колко време ще направиш 12-13 тренировки - това няма как да преценя.
Благодаря за отговора. 🙂 Не не се стремя точно към анаболните процеси просто видях, че има доста съставки и би трябвало да е добър продукт.
Ти какво би ми препоръчал като амино ?
18.01.18
20:00
Не не се стремя точно към анаболните процеси
Дали? 😄
Какво всъщност искаш да постигнеш с режима като цяло?
просто видях, че има доста съставки и би трябвало да е добър продукт.
Странна логика. Не може да има такава зависимост.
Ти какво би ми препоръчал като амино?
Защо точно аминокиселини?
18.01.18
20:43
За възтановяване 🙂
Мнението беше редактирано от Maximuscle . на 18.01.18 20:44.