Мнение за Myprotein

18.01.18
19:41

Здравейте група.Изпих 1кг суроватъчен протеин на марката Myprotein и съм сравнително доволен,но нямам база за сравнение.

Искам да разбера вашето мнение за марката като цяло и специално за протеините им.
И ако сте против марката,бих желал да ми кажете друга марка протеин на достъпна цена,защото съм тийнейджър и не се издържам самичък,а не желая да товаря родителите си с допълнителни разходи.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

След като не искаш да натоварваш семейния бюджет - защо изобщо се налага да приемаш протеин на прах?

19.01.18
09:28

Защото ми  е много по-лесно да изпия една доза протеин, отколкото да изям 3 яйца.

А си търся протеин,който да мога да купя със спестени пари от училище.(около 40лв.месечно)

19.01.18
09:34

Тва звучи несериозно.
Освен яйца,можеш да ядеш и месо,риба , млечни.
Особено месото и рибата са доста добри източници на протеин.

19.01.18
12:07

Дадох яйцата като пример.Знам какво мога да ям,но много пъти ми е трудно да си набавя нужните белтъчини.Затова питам за протеина.

И сега моля към темата:мнение за Myprotein или ако сте против,моля предложете друга алтернатива.

19.01.18
12:12

Защо не можеш?🙂

19.01.18
14:30

Просто ме боли стомахът, когато поглъщам много храна.

Момент...

2 големи пържоли, 100 g сирене, 100 g кашкавал и 4 яйца - ето ти ги повече от 140 g белтъчини. За теб това е съвсем достатъчно в момента. Сигурен ли си, че не можеш да изядеш тази храна за един ден?

Даваме ти правилното решение.
Ясно ни е, че си уверен в знанията си... 🙂

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.01.18 14:58.

19.01.18
15:42

Добре,благодаря Ви за съветите.Смятам, че темата е завършена.

01.03.19
09:07

Вдигам темата отново да попитам, все още марката струва ли си ?

01.03.19
09:18

Аз си имам мнение, но за теб как се разбира дали една марка си струва? Какво те интересува?

Hustle

01.03.19
09:27

Преди време си бях взел разфасовка от 2.5кг мисля ,че беше. Още на 2рата седмица имах по почти цялото тяло червени пъпки....ходих при доктор и излезе ,че е белтъчно натравяне,а аз въобще не приемах много белтъчини за деня. Смених марката и проблеми не съм имал

01.03.19
09:44

казано от Димо на 01.03.19, 09:18:

Аз си имам мнение, но за теб как се разбира дали една марка си струва? Какво те интересува?

Под дали си струва имам впредвид първо от страна на цена/качество, дали някой не е имал проблеми с дадения протейн и други неща. Питам точно тук, защото със сигурност има хора с повече опит, които са пробвали няколко марки примерно и просто да изкажат своето мнение.

01.03.19
09:48

А как се разбира качеството на един протеин? Аз не знам някой да му е правил спектрален анализ да види какви са съставките. Или пък ако очакваш да изпиеш 2 кила протеЙн и да ти порастат мускулите за да знаеш че протеина работи, жестоко ще се разочароваш от всяка марка протеин, това не е като хапчето за глава - боли те главата - пиеш хапче и до 10 минути знаеш дали действа или не.

Цените са им ниски. За вкус мога да кажа че тези които съм опитвал са много вкусни.

Деян

01.03.19
09:53

казано от Димо на 01.03.19, 09:48:

А как се разбира качеството на един протеин

Напоследък все повече се съмнявам, да не кажа, че съм сигурен, дали подходът при производството на добавки не е както при храните. Масово купуваш нещо, което няма нищо общо с изписаното на етикета. И щом този “трик” минава при храните, защо да не минава и при хранителните добавки-да не би контролът там да е по-строг. Някой взимал ли е въобще проба от добавка и да й направи анализ, това ли е, не е ли това, за което се предлага. Хайде, да не са всички марки, но повечето ..... Горивата са ментета, храните са ментета, защо и добавките да не са.

01.03.19
09:56

Кво означава “менте” бе Дидо? Ако беше менте храната - демек няма хранителна стойност, нямаше да сме дебели? Или не е така? А горивата какво им е? Не ти ли движат колата? Да не да продават вода вместо нафта?

01.03.19
10:00

Има някой “независими” лаборатории, които тестват всички хранителни добавки на пазара. В сайта на една от тях, изолата на Майпротеин е на първо място.
Лично аз съм доволен, а за пъпките на форумните стероидни бодибилдъри, сигурно има друго обяснение.

Деян

01.03.19
10:04

казано от Димо на 01.03.19, 09:56:

Кво означава “менте” бе Дидо? Ако беше менте храната - демек няма хранителна стойност, нямаше да сме дебели? Или не е така? А горивата какво им е? Не ти ли движат колата? Да не да продават вода вместо нафта?

Под менте имам предвид разминаване на това, което се описва като вложено в продукта и реалните параметри, както и посочено качество, което на практика е по-ниско. Например, продават ти кафява захар, а то е боядисана бяла. И това менте може да го видиш навсякъде в търговските обекти. И никой нищо не прави по въпроса. Като каза за горивата-то е ясно, че върви, ама реалните октани ли са това, които се посочват или от сложените примеси /с цел да се увеличи количеството/ са паднали с няколко надолу.
Едно време, когато работех на едно място, взеха от търговския обект проба от костюми, за които на етикета пише, че са 90 % вълна и не знам какво си друго. След лабораторен анализ се установява, че е 100 % полиестер. Фирмата беше водеща българска, рекламирана постоянно, а цените на костюмите, някои половин нормална заплата. Ти например сигурен ли си, че в едно БЦАА нещата са 2:1:1 или 8:1:1, както е посочено на кутията. Или пък, че в протеина наистина в една доза от 30 гр. например, реално 22 гр. са ти протеин. Щото може да са и 5 гр. само.

01.03.19
10:11

Дидо, има много такива лаборатории, които правят анализ, просто напиши в гоогъл: “lab analysis of supplements” и ще ти излязат.

01.03.19
10:13

Кафявата захар си е точно това - рафинирана бяла захар с върнати 1-2 % меласа за цвят и вкус и това не е някаква тайна, то захарта си е такава - бяло вещество, кафевината идва от примесите - в случая меласа. А и никъде на етикета не пише че баба Жаноария я е мачкала и сушила в покрайнините на Хавана за да е “истинска” (каквото и да означава тоя често използван епитет).

На протеини и БЦАА не разчитам. Пил съм да кажа че съм пил и толкоз. Ама мен винаги ми е било интересно това: “качествен ли е” Памука е ясно как се мери качеството - има си брой влакна, дължина на влакна и т.н. Ако вземеш некачествен памук, тениската ти ще се раздърпа за 1 пране и ще се скъса след 2 месеца. Ако си вземеш БЦАА с 2:1:1 вместо 8:1:1 кво ще стане? Ще си останеш хилав ли?

01.03.19
10:16

Аз отлично разбирам какво казваш. Разбери и ти какво казвам аз - гледай голямата картинка и не очаквай чудеса от някви си хранителни добавки, били те 30%, 25% или амнайсе процента и не се чувствай жертва.

Деян

01.03.19
10:28

казано от Димо на 01.03.19, 10:16:

Аз отлично разбирам какво казваш. Разбери и ти какво казвам аз - гледай голямата картинка и не очаквай чудеса от някви си хранителни добавки, били те 30%, 25% или амнайсе процента и не се чувствай жертва.

Аз не говоря какво очаквам и ми е ясно къде и кога намират място реално добавките. Тази тема не съм я засягал. Това обаче следва ли да ни примирява, ако ти пробутват неща, за които се описва съдържание, което не отговаря на истината.

01.03.19
11:08

Аз си мислех ,че мен ме гони Световната конспирация...

Деян

01.03.19
11:19

казано от nervak на 01.03.19, 11:08:

Аз си мислех ,че мен ме гони Световната конспирация...

Хаха, никаква конспирация няма тук. Едно просто “”“правило”“” в бизнеса - вложи колкото се може по-малко и спечели колкото се може повече. Ето например, в определени държави /няма да ги упоменавам ;-)/ този номер  и посоченото “”“правило”“” минават и още как. Виждаме го в строителството, в хранителната промишленост, навсякъде - боклуци и нискокачествени стоки. Хранителните добавки не са всьо и вся, та там всичко да е ок. Сигурно както казах, има и такива производители, дето са си наред. То за храните се доказа, че качеството за немеца е едно, а за българина, чеха и поляка - друго. Какво остава за хранителните добавки. Кой знае какви жмелове пием тук, ама не искам повече да зачеквам темата.

13.08.24
06:44

Аз лично си взимам добавките от https://www.bav.bg/ и съм много доволен. Силно препоръчвам.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1