Болки в колената при Клек

21.01.18
20:21

Здравейте, от около 2 седмици имам болки в колената нямам си и на представа на какво се дължи, но предполагам ще е от клека. Докато качвам/слизам стълби се усеща най много и като клякам. Като имам Leg Day 20-30 мин загрявам колената и правя поне 3-4 вработващи серии, защото болката е голяма, но след като загрея и направя вработващите серии болката изчезва. Някой ако е имал такъв проблем да ме посъветва какво да правя то е очевидно, че трябва да спра клековете ама изобщо не ми се иска.

22.01.18
04:20

Преди 2 -години имах подобен проблем.. При мен мина бързо. Не знам какъв съвет да ти дам освен намали тежестите не знам с колко клякаш. Дай си почивка малко и виж след това как си другия ми съвет е лекар като краен вариант.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1