Snore Terminator

Здравейте,
Та въпросът ми е дали някой е ползвал тази щипка и дали наистина помага при хъркането. Питам, понеже хъркам (според жена ми) доста силно, което ни пречи и на двамата да спим добре.

Bart Simpson

23.01.18
13:08

Не знам за щипката, но виж знам че лепенка напреко на носния хрущял помага, виж някои плувци как си я слагат.
Има специялни,  но мисля че и обикновенна лепенка помага.

Става въпрос това чудо. Искам да знам дали има смисъл.

Bart Simpson

23.01.18
15:36

На мен лично ми изглежда като магнитна гривна за понижаване на кръвното.
Така като гледам как стои би трябвало да намалява потока на въздух в носът,  от където и идва хъркането.
Може и да действа, но довечера пробвай със лепенката, знам от много хора, че действа и ако не става тогава пробвай такива неща.

А силно ли да я пристегна?

Bart Simpson

23.01.18
15:58

Просто си я сложи както би я сложил на наранено място.

23.01.18
16:32

Като по- млад хърках само като се напия или нещо настина. От няколко години започнах да прохърквам ако заспя по гръб дотолкова, че не мога да спя вече по гръб, защото се стряскам сам от хъркането си. На страна или по корем нямам никакъв проблем. Отдавам го на остаряването, като съм забелязал че като посваля шкембака е по- слабо, а като кача някое килце се обостря. При теб движение в процентите мазнини как се отразява? Може би ако имаш за сваляне и свалиш ще се подобри положението?

Не съм пробвал нито щипки, нито лепенки (просто спя настрани или по лице), но питах един приятел лекар и той вика: хъркането се причинява от пропадане на нещо си там в носоглътката и няма начин да се повлияе с нещо външно. Особено пък от щипка с магнит, която притиска преградата в ноздрите. Пробвай, но не очаквай чудеса според мен.

Лошото е, че и на страна пак доста хъркам. Иначе не пия, но може би трябва да сваля две-три кила.

23.01.18
17:37

И аз от време на време похърквам (особено ако нещо ми е раздразнен носа) и имам едно спрейче с разни етерични масла, което помага. И с лепенки става, но е пипкава работа да си я сложиш, а спрейчето мн лесно се пръска.

Bart Simpson

23.01.18
17:41

Сега като заговорихте за тегло и хъркане, аз също когато бях дебел хърках здраво, сега го няма това.
Но веднъж дребния ме събужда и вика -тате, къркаш.Хахахаха миличкия ми, така се смях, че заспах час по-късно.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1