Няколко въпроса за LeanBULK

23.01.18
22:06

Здравейте!!!Ще карам направо.Буквално вчера научих за LeanBULK и това което научих като цяло доста ми допада.Покачване на мускулна маса без много мазнини.И също така го правят хора които нямат много мазнини,но нямат и толкова малко.А аз съм точно от този тип,понеже съм 75/76кг. а леко ми се виждат плочките(горните деее 🙂 ).Та мисълта ми е дали да започна да LeanBULK-вам и например до лятото да съм станал едни 80кг. и после да изчистя излишното???В момента тренирам по програма за цяло тяло обаче и аз самия мисля,че е време за промяна понеже ми доскуча да я изпълнявам.Понеже единственото което научих за този BULK е ефекта от него някой били ми казал какво се иска при храненията и към каква програма би било добре да се насоча.

25.01.18
02:36

Идеята е да ядеш  постоянно, да правиш много кардио и силови тренировки, метаболизма да стане като ракета, да задържаш минимално количество вода и да си на минимален калориен излишък. Накрая пак ще си по-мазен от преди това, неизбежно е. Всеки адекватно направен хранителен режим за ММ би трябвало да е leanbulk - малък калориен излишък и тренировки, които да не позволят голямо омазняване, а постепенно покачване на маса(и мускули и мазнини, разбира се). В твоя случай, ако покачваш повече от 300-500гр. на месец през всеки от първите 3-4 месеца, то това, което правиш не е leanbulk…

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 25.01.18 10:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1