25.01.18
13:14
Значии, от 8 месеца ходя на един фитнес, който е предназначен за жени, но за съжаление е по-далече от дома ми и затова започнах от вчера да ходя на един фитнес, който е на 15 мин от нас. Цените са доста по-евтини отколкото предишния. „Проблемът” ми е че на етажа с уредите за ръце има само мускулести „батки”. Доста се срамувам като отида там понеже нямам много хубаво тяло и имам чувството, че всички ме гледат. Въпросът ми е дали да си продължа в миналия, който е далече, да продължа в този въпреки срама или да отида в един по-голям но и по-скъп фитнес?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
25.01.18
13:26
Няма нищо срамно, никой не е стартирал от “мускулеста батка”. Просто игнорирай обстановката и ходи там, за да подобриш себе си.
25.01.18
20:16
Здравей, няма никакъв смисъл да те е срам отивай и си тренирай където си пожелаеш, а и все пак и те не са били цветя преди да почнат да тренират нали. Изобщо да не те интересува какво мислят другите гледай си твоя живот и твойте тренировки😊 това е от мен пожелавам ти успех💗
25.01.18
21:49
Здравей 🙂
Моят съвет е да си ходиш където и когато ти е кеф. С времето ще ти стане ясно, че всъщност на никого не му дреме за теглото ти, цвета на клина ти, как ти стои потника, потник ли е изобщо, 5кг ли вдигаш или 50. Аз, примерно, си пропилях първите 30 (28-9, айде) години, навирайки се в миша дупка с повод и без повод, за да стигна до извода в предното изречение. И знаеш ли от колко много готини преживявания и опит съм се лишила заради тая работа? 🙂
И да те обсъдят някакви батки, какво - нито ще ти вдигнат хляба на високо, нито ще си спомнят, че съществуваш след 15 минути.
Каквото правиш в спортна насока, прави го за себе си и максимум за близките си. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.01.18 21:54.
25.01.18
22:46
С времето ще ти стане ясно, че всъщност на никого не му дреме за теглото ти, цвета на клина ти, как ти стои потника, потник ли е изобщо
Напротив, всичко се забелязва....
И да те обсъдят някакви батки, какво - нито ще ти вдигнат хляба на високо, нито ще си спомнят, че съществуваш след 15 минути.
И това е вярно, обаче. Второто твърдение може да те окуражи и да спре да ти пука за първото твърдение 🙂
26.01.18
02:06
Стойко, вземай мат-стара и ходи да оглеждаш.
Фитнеса е храм, бе човече, там се градим, не се оглеждаме.
Подкрепяме се и си помагаме.
Тея дето ходят да снимат смешки, са смешните.
Дори и тези, които правят смешки и ги снимат сиирджиите са за уважение, защото са решили, че няма да са нещо, което не харесват.
Никой, ама никой не те вижда.
Аз да съм до Херцога или до Моторхеда, да вдигнат хиляда кила, ще загледам, качвам се в колата, натискам старт бутона и до там.
Ежедневието те грабва и всичко остава в дълбока мъгла.
Всичко, което те впечатлява с красота и постижение остава, всичко, което притеснява хора като авторката е мимолетно и бледо.
Всеки, гледа всеки и кима за добро утро, но малко хора се виждат.
Всеки се чува, но малко се слушат.
26.01.18
09:21
казано от Стойко Колев на 25.01.18, 22:46:
С времето ще ти стане ясно, че всъщност на никого не му дреме за теглото ти, цвета на клина ти, как ти стои потника, потник ли е изобщо
Напротив, всичко се забелязва....
Забелязва се... докато не си отместиш погледа на два сантиметра встрани. Ако не чупиш, не миришеш или не си полугола потенциална сексмашина 😂, никой няма да те забележи за повече от секунда.
Най-яко е, аз от скоро го правя, със звукоизолиращи слушалки. Пускаш си музиката, тренираш си и забравяш, че изобщо има други хора около теб. И фокусът върху това, което правя, е идеален така.
Успех на девойката. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.01.18 09:22.
26.01.18
09:34
И като са Мускулести батки какво? това не значи че са богове или са някакви специални хора... Пусни си ufc,mma, и гледай как Нацепените батки падат като круши...
казано от Т. Тодорова на 26.01.18, 09:21:
или не си полугола потенциална сексмашина , никой няма да те забележи за повече от секунда.
Според една моя приятелка фитнес- инструкторка, фитнеса е мястото, където се чувства най- спокойна и може даже чисто гола да се пусне да се поразходи, щото повечето трениращи нямат очи за нищо друго освен за собствените си с толкова труд напомпани бицаги 😄
26.01.18
09:51
Барт, фитнесът не е храм. Храм може да наречеш спортна зала за вдигане на тежести примерно, защото там ходят само атлети с еднаква цел - тази, която ти спомена - да се подобрят. Почти всички фитнеси вече са пълни с хора с различни цели - да изглеждат добре, да са по-здрави, да са по-силни, да се покажат и т.н., и всеки съди за другия като поставя за отправна точка собствената си цел. За пример давам залите в моя град: “хаповете” мерят ръце и гръден кош и се присмиват на всеки с по-малки мерки от техните; “натуралките” пък им се смеят за издутите кореми; на кросфитърите им се смеят на общо основание; жените в повечето зали са по-малки и винаги биват изкоментирани. В крайна сметка, обаче всички си помагат и извън залата винаги се поздравяваме като се засечем, даже и да сме в центъра на 50 метра един от друг. Не казвам, че е правилно това, което се случва, казвам истината, защото си е така...
И един съвет на тези, които спортуват за да изглеждат по-добре. Опитайте се да изглеждате добре, докато се опитвате да изглеждате добре. Ходете на залата усмихнати, поздравявайте, предлагайте помощ, бъдете спретнати и си носете хавлии 🙂
ПС: Взех матстара - супер е, много здрав, стегнат и ще го пробвам вечерта на клек. Дано и твоите да те радват.
Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 26.01.18 09:54.
26.01.18
09:53
казано от Димо на 26.01.18, 09:41:
казано от Т. Тодорова на 26.01.18, 09:21:
или не си полугола потенциална сексмашина , никой няма да те забележи за повече от секунда.
Според една моя приятелка фитнес- инструкторка, фитнеса е мястото, където се чувства най- спокойна и може даже чисто гола да се пусне да се поразходи, щото повечето трениращи нямат очи за нищо друго освен за собствените си с толкова труд напомпани бицаги
Не е майтап. При нас има една противна групичка мъжленца сутрин - то не е пляскане по баджаци и бицепси, то не е викане, крякане - прави две раменни с 30 кила, хвърля щангата върху стойката за клек и почва да се блъска в ръцете пред огледалото с: “Брао, мойто момче, брао, мойто момче”. 😂
Вървят из залата и се възпяват сами - колко да забележат някой друг наистина.. Ама и да забележат - меееех.
казано от Стойко Колев на 26.01.18, 09:51:
И един съвет на тези, които спортуват за да изглеждат по-добре. Опитайте се да изглеждате добре, докато се опитвате да изглеждате добре. Ходете на залата усмихнати, поздравявайте, предлагайте помощ, бъдете спретнати и си носете хавлии
Това трябва да го има разпечатано и залепено като фототапет, с фотографирани примери (примерно, супер щастлив пич, усмихнат, с перфектни зъби и як такъв, много хелти, постилащ си кърпата на лежанката 😂), на входа на всяка зала. Плюс още едно-две неща след хавлиите, като например - подреждайте си тежестите и пазете нещата, които ползвате.
В тоя дух, ама с кърпа 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.01.18 10:08.
26.01.18
10:15
Ееееее, Стойчо, ча ми стана неудобно кам съм ти реагирал.
Много добре си го написал, аз те схванах май грешно и се извинявам.
Ама просто тук при мен няма такова нещо.
А че на кросфитърите им се смеят на.общо основание, ще спорим.
Хай поздрави и със здраве.
Едит:
Всичко, което е написала Тодорова и закон тук и не схванах нещата така както ги описа Стойко.
Сега като се присетя, аз оперирания от срам в началото се чувствах не на място.
Сега като знам горе-долу какео правя е различно.
Май, май всяко начало е така, ама тр с малко повече усмивка и с по-тежка стъпка да се подхожда.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.01.18 14:12.
28.01.18
10:31
Друг вариант! Слагаш широко горно с качулка което стига под дупето! Слагаш слушалки! Без гринм и намусена! И рисуваш пентаграма на суитчъра с талк!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече