26.01.18
17:47
Здравейте , може ли да ме посъветвате относно как да приемам следните добавки (или по-точно да ми кажете ако греша) и в каква последователност? Протеин (винаги сутрин и след тренировка) , Креатин ( преди и след тренировка ) , Л - аргинин ( заедно с креатина преди и след тренировка , но не съм сигурен) , Рибено масло + Анимал Пак ( след основно хранене). Чудя се най вече относно Л-аргинина и Анимал Пака? Също така в почивните дни как трябва да се приемат , благодаря предварително.
Креатина сутрин и след тренировка, аргинин преди тренировка и преди лягане, може и сутрин.
26.01.18
23:49
Здравейте , може ли да ме посъветвате относно как да приемам следните добавки...
За какво пишем в тоя форум като никой не чете...
Първо и НАД всичко - добавките се приемат съобразно нуждите, храненето и тренирането. Нито едно от тия неща не е ясно в случая. Принципно нещата изглеждат така:
Протеин - когато (ако изобщо!) имаш нужда.
Креатин - 5 g веднъж дневно, след тренировка е малко по-подходящо. Всеки ден.
Аргинин - само и единствено преди тренировка.
Рибено масло - заедно с основно хранене. Всеки ден.
Animal Pak - заедно с основно хранене. Всеки ден.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.01.18 23:49.
27.01.18
10:28
Благодаря за отзивите , четох доста по темата , но на много места чета различно (преди тренировка подтискало GH аргинина , било по-добре вечер и сутрин на празен стомах , на друго място - преди и след тренировка и се обърках. Благодаря още веднъж!