30.01.18
07:02
Ще бъда кратък преди 2-години ако не и повече получих доста гаден проблем. Не съм сигурен от кое по-точно го получих от клека ли тягата,мечка не знам да кажем,че от клека ако не ме лъже паметта. Така спрях всякакви клекове тогава ходих на лекар. Какво ми каза нищо ти няма само добави тогава да намаля натоварванията мазах се с мазила и всичко изчезна. Така ето,че наскоро когато кляках само с лоста разбира се пак усетих този дискомфорт в кръста не е силен ,но е дразнещ. Отделно когато правя обръщане когато седна след това пак се усеща този дискомфорт. Колкото до него едва от скоро го правя засега само с ез-лоста който е 5 кила. Ежедневието ми е не е много интересно почти по-цял ден седя на компютъра излизам някой път да се видя с някой авер и т.н. Добавям снимка в червено съм отбелязал къде усещам дискомфорта. Знам не сте лекари тук но,ще се радвам да чуя някое мнения. Дори когато не съм се натоварвал пак усещах този лек дискомфорт. През тези 2-години много рядко съм усещал този проблем.
Темата беше редактирана от James 25 на 30.01.18 07:05.