Пак същия въпрос

Здравейте! Както много до тук и аз ще задам следния въпрос: може ли някой да ми препоръча режим или по-скоро диета с която да сваля до 10 кг. Проблемът ми е че не мога да се огранича със сладкото. Вече съм опитвала и не става. Момиче съм на 16, висока съм 1,68 и тежа около 63 кг. Целта ми е 53-55 кг (които да се запазят и да не качвам) с които се надявам да изчезне коремчето, бедрата и дупето. Четох доста мнения и диети и в този и в др сайтове но ме объркаха доста. Знам че движението е основно до преди няколко месеца тренирах но спрях и за сега нищо не тренирам но до месец ще тръгна на танци. Надявам се информацията да е достатъчна и някой да помогне. Мерси предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1