Болки в кръста

Здравейте!Аз съм на 15 години ходя на фитнес от 7месеца.Вчера докато тренирах  в почивката между сериите ударих крушата и после рязко се обърнах...И получих ужасни болки в кръста..Разтрих се с мазила...Вечерта като чели болката отмина...Но сега на сутринта пак много гадна болка почти на всяко движение ме схваща кръста...Някой да знае от какво е??

06.02.18
09:26

От какво ли не може да е...
Хубавото е,че си на 15 години))))ще ти мине като на куче-но не пропускай ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да отидеш на лекар, щом има рязка и силна болка.

Лекарката ми каза че имам прещипан нерв...изписа ми мазила..и се чудя дали ще помогнат?

06.02.18
16:55

казано от Десислав Илиев на 06.02.18, 14:40:

Лекарката ми каза че имам прещипан нерв...изписа ми мазила..и се чудя дали ще помогнат?

Ще трябва малко в бокса да постоиш 🙂 Все помагат нещо/ //

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1