Optimum Nutrition 100

09.02.18
12:59

Здравейте !
Днес ми доставиха OPTIMUM-NUTRITION-100-Casein (нямаха Dymatize, който исках всъщност). Продуктът имаше някакво фолио на капачката, което не е показано в сайта им. Но повече ме притеснява, че не ми дадоха касова бележка и върнах протеина.
Мислите ли, че може да има някакъв съмнителен произход, щом не издават касов бон и дали този казеин е в ”пъти по-добър избор от Dymatize Casein”, както се изрази консултантът по телефона ?
P.S. по-късно видях, че bbteam имате магазин...

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 09.02.18 13:03.

Привет,

Бъркаш, че свързваш касовата бележка с качеството и произхода на продуктите. Нямат никаква връзка.

Без проблем, въображаемият Пешо от село Гроздьово, може да забърка протеин собствено производство в плевнята зад къщата му, с ужасно качество или да подмени съдържанието на някой популярен продукт, да го продаде и да издаде касова бележка, понеже е регистриран търговец. Касовата бележка не гарантира качество и произход, тя просто е документ за извършена продажба.

Но да обърнем внимание на по-важния въпрос - дали казеинът на Оптимум е в пъти по-добър избор от Dymatize Casein, както се е изразил консултантът?

И двата продукта са на почти еднаква цена, с почти еднакъв състав и дозировка, съответно бих казал, че съвсем не е в пъти по-добър избор. Казеинът си е казеин, ефектът ще е същият. Това, по което може да се различават, са вкус, разтворимост и гъстота на шейка. Тези неща обаче нямат влияние върху ефективността и са важни в различна степен за различните хора. Някои хора обичат по-гъсти шейкове, други по-редки, едни по-сладки, други...и т.н.

Та, според мен, консултантът в случая се е изразил малко по-гръмогласно, за да не изпусне клиента, но в крайна сметка няма да сбъркаш с нито един от двата продукта.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.02.18 13:35.

09.02.18
13:57

Благодаря за информацията ! Ще се ориентирам към някой от двата тогава.
Хубав ден !

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1