Как да избера меню, в което не присъства месо?

12.02.18
17:22

Здравейте! Наскоро се въведох по - сериозно в света на редовните упражнения. Целта ми е да стегна тялото си и разбира се да се отърва от някои малки неща, които ме дразнят в него. Засега ми се налага да правя упражненията в домашни условия, като след почти месец започвам да виждам резултати. Въпросът е, че все още не съм наясно с това каква храна да включвам в менюто си, за да постигна по - добър ефект. Принципно ям по - чиста и здравословна храна, но в менюто ми не присъства никакво месо, а и не знам с какво количество от каква храна да го замествам. Като цяло - новобранец, който все още се лута из истината и търси отговори 😁. Много ще се радвам, ако някой ме насочи към това как да подобря ефекта от тренировките. Благодаря ви предварително 🙂)

Калина, а какъв по-точно е ефектът, който търсиш? Нека уточним първо това, преди да можем да ти дадем конкретни съвети. 🙂

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1