14.02.18
10:23
Здравейте,нова съм в този форум искам да споделя с вас моето дневно меню:
Закуска 7:00-3 белтъка с 50гр.краставица
9:30-200гр.кисело мляко
Обяд12:30-пилешка пържола на скара около 200,250гр.+салата домати и краставици около 100гр.
Сл.закуска-50гр.сирене или кашкавал отново с 50гр,краставица
Вечеря-риба на скара или на фурна със зелена салата
Пия около 3л.вода на ден кафе без захар и мляко имам да свалям килограми от райдането вече 3 години се боря с тях спортувам вкъщи сутрин около 35,40мин. и 3 пъти в седмицата ходя на канго.От близо 1 месец обаче спрях кангото,защото работата не ми го позволяваше и започнах да качвам килограми има и дни ,в който ужасно много ми се хапва сладко,шоколад,бисквити няма значение сладко да е само 🙂.Въпросът ми е свързан с менюто ми,гледам да си набавям въглехидратите само от зеленчуци,защото имам чувството,че от картофите и ориза качвам не съм сигорна,може и да си въобразявам,но за сега не ям картофи и ориз.Благодаря ви предварително.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.02.18 10:33.
14.02.18
19:44
Здравей.
Не си дала лична информация, като например от колко време си на този режим, височина, тегло и т.н., но на пръв поглед в менюто ти може да добавиш и жълтъците на закуска, да хапваш повече зеленчуци на обяд, да слагаш полезни мазнини в салатите; няма причина да се страхуваш от ориз или картофи, защото сами по себе си те не са виновни за качване на тегло.
Това се случва, когато цялото ти хранене и начин на живот създават нужните условия.
15.02.18
06:50
На 27г. съм от 1 месец се храня така висока съм 1.65 и съм 85кг,което за моят ръст е много,имам около 20кг да сваля още и може да се каже даже,че съм в застой,защото от 3 или 4 месеца не мога да сваля и грам имам 1,2 кг който са “плаващи”.Понякога имам и прегрешения ,когато ми се хапва нещо сладко,но гледам да не прекалявам.Вече започвам да си мисля,че от толкова хранителни режими,който съм спазвала и от толкова диети,тялото ми вече е свикнало с тази с такъв начин на хранене.Дори за 1 седмица си позволих да ям каквото си поискам без да се ограничавам и после рязко да сменя режима,но пак не се получи тогава качих кг,но след това не ги свалих.
15.02.18
20:29
Как спортуваш в момента?
Домашните тренировки по 30-40 минути ли? Те всеки ден ли са и какво включват?
16.02.18
09:47
В момента не спортувам тъй като съм в МЦ,но по принцип тренировките ми сутрин за около 35,40мин всяка сутрин и са от http://fitnesinstruktor.com/30-dni-rumfit/ тук стигнах до 8 тренировка,от понеделник започвам с кангото и продължавам с тези тренировки от линка.